Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka haluaa pitää Tehtiksen voittamattomana linnakkeena!

OTTELUENNAKON TARJOAA:

FC Haka saa kauden viimeiseen kotiotteluun vastaansa sarjapaikastaan taistelevan KTP:n Kotkasta.

Viime ottelussa sarjapaikkansa varmistanut valkeakoskelaisryhmä pelaa loppukauden kaksi viimeistä otteluaan lähes panoksettomasti, mutta ei kuitenkaan aio lähteä peruuttelemaan kumpaankaan otteluun. Pienen panoksen ja lisäboostin lauantain kotiotteluun antaa Tehtaan kentän kotitaian jatkaminen, sillä Haka on pelannut hämmästyttävän kotisaldon tällä kaudella – yksikään joukkue ei ole hakenut Veikkausliigassa täyttä pistepottia Valkeakoskelta.

– Me tiedostetaan kyllä Kotkan tilanne, että he pelaavat selkä seinää vasten, mutta kyllä me halutaan varmistaa, että Tehtis pysyy voittamattomana, lupaa Hakan päävalmentaja Teemu Tainio.

Tällä hetkellä karsijan paikalla majailevan kotkalaisjoukkueen tilanne on tukala, sillä joukkue on hävinnyt viimeiset kuusi otteluaan. Painetta kasvattaa se, että kahden pisteen päässä vaanii sarjajumbo IFK Mariehamn.

– Kuusi tappiota putkeen, se on kva paikka joukkueelle. Pisteitä he tarvitsevat kipeästi, mutta siellä on puolustus ollut heikonlaista viime peleissä. Malinen varmasti piiskaa joukkueen taistelemaan tosissaan, ja meidän taas pitää luottaa siihen omaan laatuun ja tekemiseen, mitä on ollut viime peleissä.

Tainiolla valmennustiimeineen on viime ottelun tavoin erinomaiset lähtökohdat lauantain otteluun, sillä sairastupa on tyhjä. Kolikon kääntöpuolena osa pelaajista pitää jättää jälleen kokoonpanon ulkopuolelle.

– Prioriteetti on se, että voittoa lähetään hakemaan! Se on ainoa mikä merkkaa huomenna.

– Kaikki on nyt kunnossa ja nämä kaksi peliä jaetaan peliaikaa niin, että kaikki saavat pelata vähintään 45min.

– Isolle osalle tämä tulee olemaan varmastikin viimeinen kotipeli Tehtiksellä, Tainio muistuttaa lopuksi.

Luvassa alpakoita, käsintehtyä pizzaa, live -musiikkia ja paljon muuta – otteluinfo ja liput.

Lue myös: Tino Purme sai sata Veikkausliigaottelua täyteen – ”Halusin saada sata peliä täyteen juuri Hakassa”.

KTP:n ennakko.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT