FC Hakan kotistadion, legendaarinen Tehtaan kenttä, on osoittautunut vuosien saatossa monille huippujoukkueille vaikeaksi paikaksi vierailla. Monta kertaa Suomen kauneimmaksi stadioniksi valitun ”Tehtiksen” tunnelman takaavat lähellä kenttää oleva pääkatsomo, sekä päätykatsomo ja erityisesti sen kentältä katsottuna oikeassa reunassa sijaitseva lohko N, joka on profiloitunut kotijoukkueen kannattajakatsomoksi. Kannattajakatsomossa tunnelmaa pitää yllä jo vuonna 2006 perustettu kannattajaryhmä Hakapeliitat. Hakapeliitat organisoivat ääneenkannatusta, katsomotaidetta, ja vieraspelimatkoja myös tulevalla kaudella antaakseen FC Hakalle sen tarvitseman äänekkään tuen joukkueen pelatessa jälleen Suomen korkeimmalla sarjatasolla. Vieraspelimatkoilla Hakapeliitat tekee yhteistyötä myös Tukirenkaan kanssa mahdollisimman kookkaan ja äänekkään kannattajajoukon saamiseksi FC Hakan tueksi.

N-katsomonosaan ovat tervetulleita kaikki Hakaa kannattavat, jotka haluavat seisoa ja antaa äänensä seuralle. Kannattajaryhmän kanssa samaan katsomonosaan nouseminen ei edellytä sitoutumista mihinkään yksittäiseen ryhmään tai sen toimintaan. Katsomonosan vakiokasvot toivovat näkevänsä lisää Hakasta ja kannattajatoiminnasta kiinnostuneita päätykatsomon lehtereillä, joten toimintaan kannattaa hypätä rohkeasti mukaan, niin kotona kuin vieraissa. Vierasmatkoista voit lukea lisää Hakapeliittojen Facebookista, Instagramista tai FC Hakan kausikorttikirjeestä. Kauden alettua kannattajamatkoja vierasotteluihin markkinoidaan tiiviisti myös ottelutapahtumissa.

Kaudella 2022 myös kotikannattajakatsomon, eli N-katsomolohkon yläpuolelle saadaan järjestettyä anniskelualue kotiottelutapahtumien ajaksi. FC Haka ja päätykatsomon aktiivikannattajat toivovatkin anniskelumahdollisuuden tuovan lisää kannattajia ja parantavan tunnelmaa FC Hakan kotiotteluissa kaudella 2022.
Hyppää rohkeasti mukaan!

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Facebook: https://www.facebook.com/Hakapeliitat/
Instagram: https://www.instagram.com/hakapeliitat/
Sähköposti: Hakapeliitat@gmail.com