Meitä Tukirenkaalaisia yhdistää intohimo jalkapalloon ja tietenkin erityisesti FC Hakaan.

Haluamme Tukirenkaan jäseninä osaltamme tukea Hakaa myös taloudellisesti.

Meillä Tukirenkaan jäsenillä on Tehtiksellä oma tila, Juusonpääty, joka on avoinna kotipeleissä. Avaamme ovet tunti ennen peliä ja puoliajalla. Juusonpäädyssä on mahdollista veikata ottelutulosta ja puoliajalla on veikanneiden kesken arvonta, jossa on hyviä palkintoja. Tarjolla on lisäksi virvokkeita ja pientä purtavaa, hyvää seuraa ja mielenkiintoista ohjelmaa, kuten pelaajahaastatteluja.

Ottelutapahtumien lisäksi Tukirengas järjestää muutakin tapahtumaa, merkittävimpinä kauden avajaiset sekä päättäjäiset. Mukana tapahtumissa on usein myös Hakan pelaajia ja taustajoukkoja. Lisäksi kauden päättäjäisissä parhaat veikkaajat palkitaan.

Jäsenmaksu kaudella 2023-2024 on 350 euroa. Se sisältää kausikortin lisäksi pääsyn Tukirenkaan omaan tilaan Tehtiksellä sekä kutsun kaikkiin Tukirenkaan tilaisuuksiin.

Tukirenkaan jäsenet maksavat jäsenmaksun lisäksi myös ns. pinnarahaa. Kaudella 2023-2024 maksu on 2,50 euroa jokaisesta Hakan sarjapelipisteestä. Hakan toimisto laskuttaa pinnarahat kahdessa erässä, ensimmäisen erän kauden puolivälissä ja toisen erän kauden päätyttyä.

Meitä Tukirenkaan jäseniä on noin 120. Otamme mielellämme mukaan uusia jäseniä Tukirenkaan porukkaan. Kysy lisää asiasta toimistolta toimisto@fchaka.fi tai meiltä Tukirenkaan vetäjiltä, fchakatukirengas@gmail.com