Tukirengas on joukko jalkapallosta ja FC Hakasta innostuneita ihmisiä elämän eri alueilta. Joukossamme on osaajia monelta alalta ja asiantuntemusta muustakin kuin jalkapallosta, jossa kaikki olemme tietysti mestareita! Pitämällä yhdessä hauskaa, pyrimme tukemaan FC Hakaa myös taloudellisesti.

Jäsenmaksu on 350,- euroa (kausi 2023), johon sisältyy FC Hakan kausikortti, pääsy Tukirenkaan kokoontumistilaan Tehtaan kentällä (Juusonpääty) sekä kutsut Tukirenkaan tilaisuuksiin. Juusonpääty aukeaa tuntia ennen kotiottelun alkua. Ennen ottelua Juusonpäädyssä on mahdollisuus tilata lämmin pelimakkara valmiiksi puoliajalle Juusonpäätyyn. Makkaroiden myynnistä kertyvillä varoilla myös tuemme FC Hakan toimintaa. Makkaran hinta on alempi kuin kioskilla, 2,-/kpl. Juusonpäädyssä on mahdollisuus veikata ottelun lopputulosta ja tarjolla on edulliseen hintaan virvokkeita. Kahvia, teetä ja alkoholittomia juomia sekä pientä syötävää on tarjolla maksutta. Jokaisessa kotiottelussa arvomme veikkaajien kesken mukavia yllätyspalkintoja. Juusonpäädyssä saamme usein kuulla joukkueen viimeisimpiä kuulumisia pelaaja/valmentajahaastattelujen myötä. Kauden parhaat veikkaajat palkitaan päättäjäisissä laadukkain palkinnoin.

Tukirenkaan jäsenet maksavat kausikortin lisämaksuna pinnarahaa FC Hakan sarjapelipisteistä. Pinnarahan määrä kaudelle 2023 on 2,50 euroa/piste. FC Hakan toimisto laskuttaa pinnarahat 2 erässä; ensimmäinen erä kauden puolivälissä ja toinen kauden päätyttyä.

Tukirengas järjestää yksin tai yhdessä Hakapeliitojen kanssa fanimatkoja vierasotteluihin. Kauden avajaiset ja päättäjäiset monipuolisine ohjelmineen kuuluvat myös Tukirenkaan vuoden kohokohtiin.

Mikäli haluat liittyä mukavaan joukkoomme, ota yhteyttä Hakan toimistoon. Soita 040 4841934 tai lähetä sähköpostia toimisto@fchaka.fi. Tuo mukaan Haka-perheeseen perheenjäsenesi, ystäväsi, yrityskumppanisi jne.