FC Hakan historiaan kuuluu isoja voittoja, katkeria tappioita ja lukuisia kotimaisen jalkapallon tähtiä. Tämä podcast-sarja käsittelee FC Hakaa – Suomen toiseksi menestyneintä jalkapallojoukkuetta, joka pelaa Suomen kauneimmalla stadionilla, Tehtaan kentällä.

Hakan tarinat, nyt ja aiemmin, käydään läpi vaihtuvin, mutta aina mustavalkoisin isännin. Hacast on jäänyt tauolle maaliskuussa 2024, mutta aiemmin julkaistuja jaksoja voit edelleen kuunnella Suplassa ja Spotifyssa, sekä suoraan alta löytyvällä soittimella.

–> Supla

–> Spotify


Kuuntele selaimessa:

 • FC Hakassa on ollut muutosten talvi. Joukkuetta pitkään valmentanut Teemu Tainio väistyi ja tilalle tuli pohjois-irlantilainen Andy Smith, jonka nimitys herätti paljon kysymyksiä tulevan suhteen. Kulunut kevät on kuitenkin osoittanut, että Hakan peli menee oikeaan suuntaan. Silti käsillä on mielenkiintoisin kausi hetkeen. Muun muassa tästä kuullaan kauden 2024 Veikkausliigan Hacast -ennakossa, missä mukana myös Andy […]
 • Tänä vuonna FC Hakan korkein kunnianosoitus, Juuson Plaketti, luovutettiin Heino Pekkariselle, joka vastaa muun muassa Tehtaan kentän tekniikasta ja on ollut mukana jokaisen Haka-Show'n järjestämisessä.
 • Aatu Hakala vietti Valkeakoskella yhdet elämänsä parhaista vuosista ja sai viimeiseksi jääneellä kaudellaan kannattajien suurimman tunnustuksen, eli Chopeen maljan.Millaisin ajatuksin mies suuntaa kohti uusia tavoitteita?
 • Henri Malundaman kahdeksan vuoden uran FC Hakan paidassa päättyi tähän kauteen. Tämä jakso on FC Hakan kunnianosoitus yhdelle kaikkien aikojen pitkäaikaisimmista pelaajista.
 • Entinen FC Hakan kapteeni Mikkis Latosaari toimi vierasjoukkueen liaison officerina Konferenssiliigan karsinnassa Valkeakoskella.Mitä kaikkea miehen tehtäviin kuului ja miltä Hakan pelit Euroopassa näyttivät kokeneen futarin silmään?
 • Salttu Forsströmille ja Matti Luodolle Hakan Euro -pelit 2000 -luvun molemmin puolin ovat ikimuistoisia! Missä kaikkialla herrat ovat käyneet, mitä reissuissa on tapahtunut ja millä mielin kaksikko odottaa tulevia otteluita?
 • Mitä tarkoittaa yleisökeskeisyys ja mitä Veikkausliiga, sekä FC Haka tekee sen eteen. Siitä otetaan tässä Esa Herityn isännöimässä jaksossa selvää Veikkausliigan konseptimanageri Jukka Illikaisen, FC Hakan kehityspäällikkö Kati Ojalan ja FC Hakan tapahtumapäällikkö Jussi Niemen kanssa selvää.
 • Useita vuosia FC Hakaa edustanut Ville "Viki" Kauppinen istahti Eelin kanssa jutustelemaan pelivuosistaan. Asiaa riittää juniorivuosista, kentällä sattuneesta päävammasta kuin golfistakin. Kuuntele koko haastattelu tästä!
 • Veikkausliiga käynnistyy ensi viikolla, joten on aika ennakoida kautta 2023 Hakan näkökulmasta. Esa Herityn ja Eeli Arolan isännöimässä kausiennakossa vieraana päävalmentajana Teemu Tainio, kapteeni Niklas Friberg, sekä Hakapeliittojen Mikko Koivisto.
 • Heikki Huoviala on yksi FC Hakan johdossa pisimpään toimineista puheenjohtajista. Hänen 9 vuotta kestäneellä puheenjohtajakaudellaan Haka voitti useita Suomen mestaruuksia ja pelasi lähes vuosittain europeleissä. Heikki kertoo kokemuksistaan europeleistä sekä seurajohtajana, että myös ansiokkaan pelaajauransa ajalta. Missä valkeakoskelaisessa ravintolassa Fulhamin entinen omistaja ja prinsessa Dianan "appiukko" Mohamed Al-Fayed on käynyt Valkeakosken vierailullaan? Kuuntele tämä Hacast, […]
 • Jotkut asiat pysyy ja paranee – Hakan luottopuolustajalle Henri Malundamalle tuleva kausi on peräti kahdeksas valkopaidoissa. ”Mamba” liittyi Hakaan vuonna 2016, jolloin Haka taisteli itsensä pysymään Ykkösessä. Sen jälkeen matka on vienyt mm. kauden 2019 ylivoimaisen Ykkösen mestaruuden jälkeen Veikkausliigaan, ja yhä edelleen vuoteen 2023, jolloin Haka lähtee parantamaan viime vuotista neljättä sijoitusta ja pelaamaan […]
 • Jussi Niemen isännöimän jakson vieraana on ensin valkeakoskelainen, näkymätön tekijä Matti Luoto, joka on mukana muun muassa Hakaan tiiviisti liittyvässä Tehtis Oy:ssa. Luodon jälkeen linjoille saapuu ex-Haka Jukka "Juki" Rantala, jonka kanssa aloitetaan Hacast'n Euro -otteluiden muistelot.
 • FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo jaksossa, kuinka Hakan paluu Veikkausliigaan rakennettiin pitkäjänteisesti niin sanottujen nousuportaiden avulla. Portaat ovat edelleen osa seuran strategiaa, mutta enää niissä ei puhuta noususta, vaan menestyksestä.