Jalkapallolla on aina ollut todella vahva asema Valkeakosken seudun urheiluväen keskuudessa ja tätä joukkueemme lähtee myös ylpeänä edustamaan tälläkin Jalkapallokaudella. Menestyäkseen Haka tarvitsee kuitenkin koko Etelä-Pirkanmaan talousalueen yhä laajemman tuen.

Haka Mustavalko-Klubi on yrityksille luotu uudenlainen tapa tukea Haka huippujalkapalloa ja tarjoaa kirjaimellisesti jokaiselle jotakin. Mustavalko-Klubilaiset saavat jalkapallokauden aikana monia erilaisia etuja kuten näkyvyyttä, mahdollisuuksia tärkeiden kontaktien luontiin sekä tietenkin ottelulippuja kotiotteluihimme. Mustavalko-Klubi keskeisin ajatus on tuoda yhteistyökumppaneille lisäarvoa, tuoda kumppaneita keskenään tutuksi ja näin edesauttaa keskinäistä liiketoimintaa.
Mustavalko-Klubi on saanut erittäin innostuneen alun ja sen kehittämisen eteen jatketaan vahvan työn tekemistä. Tavoitteena on tehdä Mustavalko-Klubista yhä mielenkiintoisempi ja suurempi.

Halutessanne lisätietoja ottakaa ystävällisesti yhteyttä sähköpostilla FC Hakan Mustavalko-klubin myyntiin osoitteeseen asiakaspalvelu@procito.fi tai puhelimitse 044 332 56 83. Myyntitiimi vastaa mielellään kaikkiin Mustavalko-klubiin liittyviin kysymyksiin.

Haluamme myös toivottaa Teidät Mustavalko-Klubin jäsenenä tervetulleeksi nauttimaan kumppanuuden eduista sekä otteluistamme Tehtikselle.

Mustavalko-klubi 2023

premium -jäsenet

plus -jäsenet

KLASSIKKO -JÄSENET

HOTelli ja ravintola
Hyvinointi ja liikunta
Kaupanala
kiinteistöpalvelut
KUljetus ja logistiikka
  • Jani Siren Ky
  • Kuljetus Jari Toropainen
  • Kuljetusliike Petri Aho Oy
MARKKINOINTI JA VIESTINTÄ
Palvelut ja muut
Rakentaminen
teollisuus
Tietoliikenne ja tekniikka
  • Hs-Elektroniikka