Yhteydenotot Hakan toimistoon:

Sähköposti toimisto@fchaka.fi
Puhelin +358 40 4841934

Paviljonki

Tehtaan kentällä sijaitsevaa Ravintola Paviljonkia vuokraamme yksityisille käyttäjille juhlia tai muita tilaisuuksia varten. Paviljongissa on tilaa korkeimmillaan n. 150 henkilölle, mutta se sopii hyvin myös pienempien tilaisuuksien järjestämispaikaksi. Tilaa voi vuokrata huhtikuusta lokakuuhun asti. Paviljongin tilavuokra on 300€ / 4h tai 400€ / koko päivä. Lisäksi aina paikalle tarvittavan anniskeluvastaavan veloitus on 40€/h tilaisuuden kestosta riippuen. Hinnat sisältävät ALV:n. Tilaisuuteen voidaan asiakkaan halutessa järjestää avaimet käteen periaatteella esimerkiksi ruokailu. Ravintola Paviljonki on anniskelutila, jossa juomatarjoilut tulee aina tilata FC Haka Oy:ltä.

Asiakastilaisuudet

Hakan otteluiden yhteydessä on monta tapaa nauttia Tehtiksen palveluista. Rento ja iloinen VIP-palvelu ruokineen ja juomineen sopii pienemmällekin porukalle. Tyylikäs aitio on sopiva 6 – 10 henkilön ryhmille ja on tasokas tapa viettää iltaa. VIP-kabinetin voi vuokrata vaikka 50 henkilön tilaisuuksiin kaikkine tarjoiluineen.

VIP-tilamme toimii nimilistaperiaatteella. VIP-varaukset tulee tehdä etukäteen hyvissä ajoin, viimeistään kolme arkipäivää ennen ottelua. VIP-tilan ovella on lista varauksista, jotka tarkastetaan sisään tullessa, tässä yhteydessä VIP-vieraamme saavat ruokajuomalipukkeet. Listalla tulee olla VIP-vieraan nimi tai yrityksen nimi ja henkilömäärä.

Yhden ottelun VIP lippu: 85€
VIP-kausikortti: 850€
VIP-aitio: 1 500€ / 10 henkilöä (kysy saatavuus)
VIP-aition hinta ja henkilömäärä neuvoiteltavissa.

Tehtaan kenttä

Tehtaan kentän vuonna 2014 valmistunut ja vuonna 2022 uusittu tekonurmialusta mahdollistaa kenttäalueen vuokrauksen erilaisia tilaisuuksia varten.

Valkeakosken Liikuntatoimi hallinnoi tekonurmikentän ja harjoituspukuhuoneiden käyttöä. Varauskalenteri valkeakoski.tilamisu.fi/fi/locations/939

Katsomoiden, kokoustilojen, lisäpukuhuoneiden, päätykentän, ravintoloiden ja muiden tilojen käytöstä ota yhteyttä toimisto@fchaka.fi

Kentän historiaa: 

Kentän vihkiäiset järjestettiin 25.7.1937, mutta jo paljon aiemmin sitä käytettiin erilaisten urheilutapahtumien pitopaikkana. Ns. Pikkukentän rakentaminen nykyisen Tehtaan kentän paikalle alkoi jo vuonna 1933. Tällä hetkellä ”Tehtis” on yksi Suomen kauneimmista jalkapallopyhätöistä. Vuonna 2014 luonnonnurmen tilalle asennettiin keinonurmi, jonka pinta 2022 uudistettiin 4. sukupolven huipputason keinonurmeksi.

  • kansainväliset mitat täyttävä jalkapallostadion ja FC Hakan kotikenttä
  • katetut katsomot, lämmitettävä puukatsomo, VIP-aitiot. Yhteensä n. 3400 istumapaikkaa.
  • 68 m x 105 m keinonurmikenttä
  • päätykatsomon takana pieni nurmikenttäalue
  • kentän toisessa päädyssä on lasten leikkipaikka.