Yhteydenotot:

MIKA SANDELIN
MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, FC HAKA
+358 401614512

Paviljonki

Tehtaan kentällä sijaitsevaa Ravintola Paviljonkia vuokraamme yrityksille ja yksityishenkilöille juhlia tai muita tilaisuuksia varten. Paviljongissa on tilaa 150 henkilölle. Tilaa voi vuokrata huhtikuusta lokakuuhun asti. Paviljongin tilavuokra on 250€ + alv per päivä. Tarjoilijaveloitus on ma-la 35€/h ja sunnuntaisin 70€/h. Paikalla tulee olla vähintään yksi tarjoilija. Tilaisuuteen voidaan järjestää avaimet käteen periaatteella esimerkiksi ruokailu tai ohjelmaa asiakkaan halutessa. Ravintola Paviljonki vastaa tilaisuuden juomatarjoilusta.

Tiedustelut FC Hakan toimistosta toimisto@fchaka.fi tai 0404841934

Asiakastilaisuudet

Hakan otteluiden yhteydessä on monta tapaa nauttia Tehtiksen palveluista. Rento ja iloinen VIP-palvelu ruokineen ja juomineen sopii pienemmällekin porukalle. Tyylikäs aitio on sopiva 6 – 10 henkilön ryhmille ja on tasokas tapa viettää iltaa. VIP-kabinetin voi vuokrata vaikka 50 henkilön tilaisuuksiin kaikkine tarjoiluineen.

VIP-tilamme toimii nimilistaperiaatteella. VIP-varaukset tulee tehdä etukäteen hyvissä ajoin, viimeistään kolme arkipäivää ennen ottelua. VIP-tilan ovella on lista varauksista, jotka tarkastetaan sisään tullessa, tässä yhteydessä VIP-vieraamme saavat ruokajuomalipukkeet. Listalla tulee olla VIP-vieraan nimi tai yrityksen nimi ja henkilömäärä.

Yhden ottelun VIP lippu: 85€
VIP-kausikortti: 850€
VIP-aitio: 1 500€ / 10 henkilöä (kysy saatavuus)
VIP-aition hinta ja henkilömäärä neuvoiteltavissa.

Tehtaan kenttä

Tehtaan kentän vuonna 2014 valmistunut uusi tekonurmialusta mahdollistaa kenttäalueen vuokrauksen erilaisia tilaisuuksia varten. Tarkemmat tiedot ja kenttävaraukset löytää osoitteesta www.tehtis.fi