Yhteydenotot Hakan toimistoon:

Sähköposti toimisto@fchaka.fi
Puhelin +358 40 4841934

Paviljonki

Tehtaan kentällä sijaitsevaa Ravintola Paviljonkia vuokraamme yksityisille käyttäjille juhlia tai muita tilaisuuksia varten. Paviljongissa on tilaa korkeimmillaan n. 150 henkilölle, mutta se sopii hyvin myös pienempien tilaisuuksien järjestämispaikaksi. Tilaa voi vuokrata huhtikuusta lokakuuhun asti. Paviljongin tilavuokra on 300€ / 4h tai 400€ / koko päivä. Lisäksi aina paikalle tarvittavan anniskeluvastaavan veloitus on 40€/h tilaisuuden kestosta riippuen. Hinnat sisältävät ALV:n. Tilaisuuteen voidaan asiakkaan halutessa järjestää avaimet käteen periaatteella esimerkiksi ruokailu. Ravintola Paviljonki on anniskelutila, jossa juomatarjoilut tulee aina tilata FC Haka Oy:ltä.

Asiakastilaisuudet

Hakan otteluiden yhteydessä on monta tapaa nauttia Tehtiksen palveluista. Rento ja iloinen VIP-palvelu ruokineen ja juomineen sopii pienemmällekin porukalle. Tyylikäs aitio on sopiva 6 – 10 henkilön ryhmille ja on tasokas tapa viettää iltaa. VIP-kabinetin voi vuokrata vaikka 50 henkilön tilaisuuksiin kaikkine tarjoiluineen.

VIP-tilamme toimii nimilistaperiaatteella. VIP-varaukset tulee tehdä etukäteen hyvissä ajoin, viimeistään kolme arkipäivää ennen ottelua. VIP-tilan ovella on lista varauksista, jotka tarkastetaan sisään tullessa, tässä yhteydessä VIP-vieraamme saavat ruokajuomalipukkeet. Listalla tulee olla VIP-vieraan nimi tai yrityksen nimi ja henkilömäärä.

Yhden ottelun VIP lippu: 85€
VIP-kausikortti: 850€
VIP-aitio: 1 500€ / 10 henkilöä (kysy saatavuus)
VIP-aition hinta ja henkilömäärä neuvoiteltavissa.

Tehtaan kenttä

Tehtaan kentän vuonna 2014 valmistunut uusi tekonurmialusta mahdollistaa kenttäalueen vuokrauksen erilaisia tilaisuuksia varten. Tarkemmat tiedot ja kenttävaraukset löytää osoitteesta www.tehtis.fi