Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Viimeinen paitaerä hyväntekeväisyyshuutokaupasta alkaa nyt!

Tänä vuonna olemme viettäneet Valkeakosken kaupungin 100-vuotisjuhlia. FC Haka oli mukana suuressa juhlavuodessa erityisesti järjestämällä Valkeakoski100 -juhlaottelun 7.6. FC Haka-Ilves. Valkeakoski 100v. -juhlaottelun 1. puoliaika pelattiin juhlapelipaidoissa, jotka huutokaupataan. Huutokauppa toteutetaan huuto.net-palvelussa. Tällä viikolla käynnissä ollut 2.paitaerä on nyt huudettu ja voittaneiden huutojen tehneille laitamme viestiä henkilökohtaisesti.

Viimeistä viedään siis! 3.paitaerä pitää sisällään mm. Turkin pääsarjaan siirtyneen Janne-Pekka Laineen juhlapelipaidan. (ps.Huomasithan, että toinen Japen pelipaita on huutokaupassa Tehtiksellä lauantaina!)

3.paitaerän paidat ovat huudettavissa perjantaihin 13.10. klo 11 saakka huuto.netissä. Huudettavissa on:

Janne-Pekka Laineen Game Worn-pelipaita

Oliver Whyten Game Worn-pelipaita

Juan Lescanon Game Worn-pelipaita

Tino Purmeen Game Worn-pelipaita

Tiemoko Fofanan Game Worn-pelipaita

Tuotteiden huutokauppa alkaa 50 eurosta ja minimikorotus on 2 euroa.

Huutokaupattavien Game Worn- tai Game Issued-juhlapelipaitojen tuotot ohjataan Jussi Peltonen-rahastolle, joka tukee vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Tule mukaan tekemään hyvää!

Juhlapelipaidoissa olivat mukana yhteistyössä Prisma, Hakafood, RJF Ilmastointi, UPM ja Kivipaasi Oy – FC Haka kiittää lämpimästi yhteistyöstä Valkeakosken kaupunkia yhdessä juhlistaessa!

Ps. Jos et löydä huutokaupasta suosikkipelaajaa, niin pari paitaa löytyy myös Japen pelipaidan lisäksi huomisen 7.10. FC Haka – KTP-ottelun paitahuutokaupasta Jälkipeleiltä, jossa tiedossa yllätyspaitoja! Kannattaa huutaa myös Tehtiksellä, liput otteluun Tiketistä!

Lue lisää Jussi Peltonen -tukirahastosta täällä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT