Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Luvassa unohtumaton kotikauden huipennus – Haka-tuote päällä ilmaiseksi lauantaina Tehtikselle!

Vuoden 2023 viimeinen kotiottelu on käsillä ensi lauantaina, kun FC Hakan vieraaksi saapuu putoamisuhassa oleva KTP. FC Haka sen sijaan varmisti sarjapaikan viime lauantaina eli Tehtiksellä pelataan Veikkausliigaa myös tulevana vuonna! Tiukka ottelu on silti luvassa ja panokset löytyy molemmilta joukkueilta. KTP taistelee hanakasti sitä vastaan, ettei päätyisi suoran putoajan paikalle. Hakalla on mahdollisuus pitää yllä Tehtiksen taika, kun joukkuetta ei ole voitettu kertaakaan kotonaan kuluneella kaudella.

FC Haka – KTP alkaa lauantaina 7.10. klo 17.00, otteluisäntänä K-Supermarket Ratina!

Haka-Tuotteella ilmaiseksi peliin

FC Haka tarjoaa otteluun ilmaisen pääsyn kaikille Haka-tuote päällä otteluun saapuville kiitoksena upeasta kotikaudesta 2023!

Haka-fanituotteet löydät verkkokaupasta (www.store.fchaka.fi), fanituotekauppa Haka-Storesta Click Shoes Valkeakosken myymälästä (os. Kauppatori 3), FC Hakan toimistolta sekä Myllysaaren museolta.

Viimeinen peli Tehtiksellä tänä vuonna – joukkue kiittää kannattajia

Haastavasta kaudesta huolimatta toistaiseksi voittamattomalla Tehtaan kentällä kannatusta on riittänyt vaikeimmillakin hetkillä ja Haka-perhe on totisesti pitänyt yhtä. FC Haka kiittää lämpimästi teitä, jotka olette käyneet otteluissa. Katsojakeskiarvo tällä kaudella on ollut tähän mennessä yhteensä huikeat 2627.

Joukkueella on myös oma kiitos sanottavana Tehtiksen yleisölle, joten pyydämme ystävällisesti odottamaan katsomossa hetken ottelun päätösvihellyksen jälkeen.

Erityiskiitos lapsille ja junioreille

FC Haka haluaa kiittää lämpimästi lapsia ja junioreita, ketkä ovat kannustaneet mahtavasti loppuun asti peleissä. Oli tulos mikä tahansa, kannustus pelin jälkeenkin on ollut äänekästä ja tuonut hyvän mielen joukkueelle ja kaikille ympärillä. Tämän kunniaksi koko FC Hakan joukkue tulee erityisesti kiittämään Kivikatsomon edustalle junioreita ja lapsia. Jaossa on erityiset joukkuekortit, joihin voi hakea nimikirjoituksia ja ottaa yhteiskuvia kaikilta pelaajilta. Nimikirjoitusten lisäksi pelaajilla on myös muutakin jaettavaa matkassa!

Lapsia viihdyttää ottelutapahtumassa myös kestosuosikit – alpakat!

Tervetuloa Jatkamaan juhlia Paviljonkiin – Jälkipeleillä livemusiikkia, paitahuutokauppa ja haastatteluja!

Jälkipeleillä totutusti mielenkiintoisissa haastatteluissa pelin jälkeen tuoreeltaan pelaajia sekä kauden viimeisten jälkipelien kunniaksi myös päävalmentaja Teemu Tainio.

Perinteisten haastattelujen lisäksi livemusiikki raikaa! Kitaran kanssa Paviljongin lavalle astelee huikea Mikko Huoviala, jonka rytmit tahdittavat iltaa aina haastatteluja ennen ja heti niiden jälkeen. Musiikkiin taukoa tulee myös mm. paitahuutokaupan muodossa, jossa tarjolla arvokkaita Game Worn-paitoja Valkeakoski100-juhlaottelusta sekä Turkin pääsarjaan siirtyneen Janne-Pekka Laineen pelipaita unohtamatta myöskään kapteeni Niklas Fribergin europelipaitaa. Huutokaupan tuotoilla tuetaan Jussi Peltonen -rahastoa, joka tukee vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta.

Paviljonki on auki klo 22 asti ja palvelee virkistävin juotavin ja maistuvin herkuin. Nälän taltuttaa myös Julius’s Pizza, joka tarjoilee sekä ottelun, että jälkipelien aikaan herkullista napolilaistyyppistä pizzaa. Julius’s Pizzan herkulliset pizzat koostuvat laadukkaista raaka-aineista, maistuvasta itsetehdystä tomaattikastikkeesta ja herkullisia aromeita sisältävästä, itsetehdystä pohjataikinasta.

Tervetuloa Tehtikselle nauttimaan, herkuttelemaan sekä juhlistamaan kotikautta 2023!

FC Haka – KTP, Tehtaan kenttä, la 7.10. klo 17.00 (portit auki 15.30), liput Tiketistä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT