Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Nopeat syövät hitaat hyväntekeväisyyshuutokaupan 2.paitaerässä!

Tänä vuonna olemme viettäneet Valkeakosken kaupungin 100-vuotisjuhlia. FC Haka oli mukana suuressa juhlavuodessa erityisesti järjestämällä Valkeakoski100 -juhlaottelun 7.6. FC Haka-Ilves. Valkeakoski 100v. -juhlaottelun 1. puoliaika pelattiin juhlapelipaidoissa, jotka huutokaupataan. Huutokauppa toteutetaan huuto.net-palvelussa. 1.paitaerä on nyt huudettu ja suurimman huudon tehneille laitamme viestiä henkilökohtaisesti.

Nyt kuitenkin on julkaistettu jo toinen erä juhlapelipaitoja. Nämä paidat ovat tarjolla poikkeuksellisen lyhyen ajan, joten kannattaa toimia HETI! Quick auction-paidat ovat huudettavissa perjantaihin klo 11 saakka huuto.netissä. Huudettavissa on:

Ryan Mahutan Game Worn-paita

Henri Malundaman Game Worn-paita

Haymenn Bah-Traorén Game Worn-paita

Oiva Laaksosen Game Issued-paita

Anton Lepolan Game Issued-paita

Anthony Herbertin Game Issued-paita

Tuotteiden huutokauppa alkaa 50 eurosta ja minimikorotus on 2 euroa.

Huutokaupattavien Game Worn- tai Game Issued-juhlapelipaitojen tuotot ohjataan Jussi Peltonen-rahastolle, joka tukee vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Tule mukaan tekemään hyvää!

Juhlapelipaidoissa olivat mukana yhteistyössä Prisma, Hakafood, RJF Ilmastointi, UPM ja Kivipaasi Oy – FC Haka kiittää lämpimästi yhteistyöstä Valkeakosken kaupunkia yhdessä juhlistaessa!

Ps. Jos et löydä huutokaupasta suosikkipelaajaa, niin pari paitaa löytyy myös 7.10. FC Haka – KTP-ottelun paitahuutokaupasta Jälkipeleiltä, jossa tiedossa yllätyspaitoja! Kannattaa huutaa myös Tehtiksellä, liput otteluun Tiketistä!

Lue lisää Jussi Peltonen -tukirahastosta täällä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT