Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka saa lauantaina Tehtiksellä vastaansa sarjakolmosen

OTTELUENNAKON TARJOAA:

FC Haka pelaa viikon sisään kolmannen ottelunsa, kun se kohtaa lauantaina Seinäjoen Jalkapallokerhon kotonaan. Ottelu Tehtaan kentällä alkaa kello 15.00.

Viime sunnuntaina Haka vieraili Helsingissä Veikkausliigan ottelussa Gnistanin vieraana, mistä tuliaisina 0-3 -voitto. Keskiviikkona joukkue puolestaan piipahti Lahden Reippaan vieraana Suomen Cupin ottelussa, mistä matka jatkuu cupin viidennelle kierrokselle 1-5 -voitolla.

Juuri helpompi ei ole ollut lauantain vastustajan viikko, sillä SJK:lla on vain yksi lepopäivä enemmän allaan. Viime lauantaina seinäjokelaiset pelasivat Veikkausliigassa kotonaan 1-1 -tasapelin Kuopion Palloseuraa vastaan ja keskiviikkona hakivat Oulusta Suomen Cupin jatkopaikan niukalla 1-2 -voitolla Oulun Luistinseurasta.

Veikkausliigassa SJK on tällä hetkellä kolmantena kolmella voitolla ja kolmella tasapelillä vain pisteen sarjaa johtavaa Vaasan Palloseuraa perässä. Haka on tällä hetkellä puolestaan viidentenä kahdella voitolla ja kahdella tasapelillä ottelun seinäjokelaisia vähemmän pelanneena. Merkillä pantavaa koskilaisten esityksissä on, että joukkue ei ole hävinnyt otteluakaan kauden avauksen jälkeen ja päästettyjä maaleja Hakalla on vähiten Veikkausliigassa, vain viisi kappaletta.

Lupaavien peliesitysten lisäksi valkopaitojen pelaajatilanne on erinomainen. Maalivahti Liam Hughesia lukuunottamatta kaikki pelaajat ovat käytettävissä.

Päävalmentaja Andy Smith tiedostaa lauantain vastustajan kovuuden.

– He ovat ehdottomasti yksi sarjan parhaista joukkueista ja ovatkin siis erinomainen haaste meille.

– Meillä on halu, ja uskon myös, että pystymme haastamaan tosissamme myös näitä isoja seuroja.

– Heillä on laaja pelaajamateriaali ja pystyvät sen ansiosta mukautumaan peliin. Uskomme kuitenkin tietävämme mihin he pystyvät ja olemme valmistautuneet siihen, Smith toteaa päättäväisesti.

Otteluinfo ja liput: ”Lauantain SJK -ottelussa juhlistamme äitejä, legendoja ja Hakaa livemusiikin voimin…notta!

SJK:n ennakko.

Lue myös: ”Old Boys tapahtuma kerää Hakan legendoja Tehtikselle

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelussa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT