Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Otteluinfo: Lauantain SJK-ottelussa juhlistamme äitejä, legendoja ja Hakaa livemusiikin voimin… notta!

Upean 0-3 voiton IF Gnistanista erinomaisella peliesityksellä napannut Haka lähtee hakemaan tällä viikolla mustavalkoisen voittoputken kasvattamista. Lauantaina Tehtaan kentälle vastaan saapuu Seinäjoen Jalkapallokerho, joka on aloittanut kauden tappioitta. Tilille on kertynyt 3 voittoa ja 3 tasapeliä, ja vaikka kausi on vasta aluillaan, on SJK antanut kannattajilleen lupaavia merkkejä tulevasta. Luvassa taatusti tiukka ja jännittävä ottelu, joka ei jätä kylmäksi!

Lauantain ottelussa Tehtiksellä muistetaan äitejä, nostetaan kattoon legendapelaajien paitoja ja päästään tapaamaan entisiä hakalaisia – viimeistään Jälkipeleillä, jossa livemusiikki soi Mikko Huovialan tahtiin! Ravintola Paviljonki auki klo 22 asti!

FC Haka – SJK la 11.5. klo 15.00. Osta liput täältä! Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi Tehtaan kentälle koko kauden 2024!

Otteluisäntänä Valkeakosken Sanomat

FC Haka tarjoaa äideille kahvin!

He kasvattavat ja kannustavat, he ovat halaamassa sinua suurimman onnistumisesi hetkellä ja luonasi silloin kun tukea eniten tarvitaan. Äidit, nyt on vuoromme juhlia teitä!

Viikonlopun äitienpäivän kunniaksi FC Haka tarjoaa äideille kahvin tai teen! Äidit voivat hakea itselleen kahvi- tai teelipukkeen portilta lipunmyynnistä ja noutaa lipuketta vastaan tuotteen noutopisteeltä. Viikonlopun Veikkausliigakierros pelataan kaikilla paikkakunnilla Oi Äiti On! -teemalla, joka näkyy Veikkausliigan somekanavissa pitkin viikkoa kuten myös ottelutapahtumissa.

Legendapelaajien paidat nostetaan kattoon!

FC Haka kunnioittaa legendapelaajiaan nostamalla SJK-ottelussa juhlallisesti pelipaitoja muistuttavat metallifiguurit Tehtaan kentän päätykatsomon ”kattoon”. Paidat tulevat pysyvästi näkyvälle paikalle muistuttamaan Haka-perhettä upeista pelaajista, pelaajaurista ja hakalaisesta sydämestä.

Perinne FC Hakan legendapelaajien kunnioittamisesta ja pelipaitojen nostamisesta kattoon on alkanut kaudella 2022.

Uusien paitojen julkistus tapahtuu ennen ottelua noin klo 14.50, joten olethan varmasti ajoissa paikalla!

Lähes 100 entistä Hakalaista Tehtiksellä – tule tapaamaan!

Haka Old Boys- ryhmä kokoontuu FC Hakan 90-vuotisen taipaleen kunniaksi lauantaina Tehtiksellä. Mukana on noin 100 vuosien saatossa edustusjoukkueen toiminnassa mukana olleita henkilöitä pelaajista taustahenkilöihin. Kasassa on huikeaa porukka, jotka ovat kaikki omalla toiminnalla olleet mukana Hakan 90-vuotisessa upeassa historiassa. Nyt on erinomainen mahdollisuus päästä haastattelemaan takavuosien staroja niin ennen kuin jälkeen pelin!

Paviljonki auki klo 22 asti – suomirock raikaa Mikko Huovialan toimesta Jälkipeleillä!

Tehtis ja Ravintola Paviljonki – mikä ihana paikka viettää lauantaita! Ottelun jälkeen Mikko Huoviala laittaa Jälkipelit käyntiin ja suomirock raikaa. Soitto taukoaa, mutta vain syystä – pian ottelun jälkeen Jälkipeleillä totuttuun tapaan haastattelussa mm. FC Hakan päävalmentaja Andy Smith sekä pelaajia. Tule nauttimaan hyvästä tunnelmasta, herkuista ja haastattelujen jälkeen jatkuvasta livemusiikista. Paviljonki on auki klo 22 asti!

Ottelun jälkeen Paviljonki on avoinna kaikille, joten jos peli jää harmittavasti välistä, voi Paviljonkiin saapua viettämään lauantaita – parhaassa seurassa!

FC Haka – SJK, Tehtaan kenttä, la 11.5. klo 15.00 (portit auki 13.30), liput Tiketistä.

Lue myös: Tervetuloa Tehtikselle -info 2024 mm. saapumisohjeineen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT