TERVETULOA TEHTIKSELLE!
LIPUNMYYNTI

Kaudella 2023 otteluiden lipunmyynti tapahtuu Tiketin kautta osoitteessa tiketti.fi/fchaka. Ennakkolippu Tiketistä on edullisempi pääsysi Hakan kotiotteluun. Lippuja on myynnissä myös Tehtaan kentän porteilla.

Lippujen hinnat 2023 ennakkoon Tiketissä:

 • Normaali lippu 22,50€ (sisältää palvelumaksun 2,50€)
  • 22,50€ hinta voimassa 1,5h ennen ottelun alkua, jonka jälkeen voimassa porttimyyntihinnat
 • Opiskelijat ja eläkeläiset 11,50€ (sisältää palvelumaksun 1,50€)
  • Huom: eläkeläis- tai opiskelijakortti todistettava
 • 0-16v. ilmaiseksi
  • ikä todennettava pyydettäessä
 • Vain ennakkomyynnissä: Perhelippu 35€ (sisältää palvelumaksun 2,50€), 2 aikuista ja alle 17v. lapset

Toimitustavoista ja -maksuista löytyy tietoa Tiketin sivuilta www.tiketti.fi/info.

Portilla:

 • Normaali lippu 25€
 • Opiskelija/Eläkeläinen 12€
ISTUMAPAIKAT

Istumapaikat Tehtaan kentällä ovat numeroimattomia, pois lukien koko kauden pysyvät kausikorttilaisten istumapaikkavaraukset. Varatut istumapaikat on merkitty selkeästi Varattu-merkinnällä.

PALVELUT TEHTAAN KENTÄLLÄ

Heti saapuessasi Tehtaan kentälle voit ostaa lipunmyynnistä kahvi- ja makkaralipukkeita, joilla voit noutaa tuotteet noutopisteeltä ilman kioskilla jonottamista. Lipukkeita on myynnissä myös kioskeilla. Lipukkeet käyvät maksuvälineenä kaikissa kauden 2023 otteluissa ja voit ostaa vaikka koko kesän lipukkeet yhdellä kerralla.

Olemme myös lisänneet kaudelle 2023 uuden makkarapisteen Puukatsomon ensimmäisen sisäänkäynnin läheisyyteen. Uudesta grillistä saat puoliaikamakkarat lipukkeella, kortilla tai käteisellä. Uuden grillipisteen yhteydessä on myynnissä myös Mr. Paninin maukkaita tuotteita, joissa on huomioitu myös kasvisvaihtoehto.

Porttien jälkeen on FC Haka Juniorien avausmaaliveikkaus. Näillä pisteillä on helppo tukea paikallista juniorijalkapalloa.

Pyörätuolipaikat sekä inva-WC löytyvät Puukatsomosta.

JUNIORIKATSOMO

Tehtaan kentän Kivikatsomon tehtaan puoleiseen päätyyn, N-katsomolohkon alariveille, on muodostettu erityinen juniorikatsomo. Erityisesti nuoremmille kannattajille on nyt varattu oma katsomoalue, johon kokoontua kannattamaan omaa joukkuetta. Erityisesti katsomoon toivotetaan tervetulleiksi juniorikatsojat, mutta myös huoltajat/aikuiset ovat katsomoon tervetulleita. Juniorikatsomossa on sallittua käyttää kannattamiseen ennakkoon valmisteltuja kannatuslakanoita. Myös seura- / kannatusvaatteisiin pukeutuminen on suositeltavaa. Juniorikatsomossa ja sen läheisyydessä pyritään kiinnittämään huomiota sopivaan kielenkäyttöön ja esimerkilliseen käyttäytymiseen ottelutapahtumassa. Pääteemoja Juniorikatsomossa ovat positiivinen kannustus ja yhteinen huippuottelukokemus.

Tervetuloa Tehtaan kentälle!