Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Niementien portti on jatkossa Kiinteistömaailma -portti! Tiivis yhteistyö jatkuu!

FC Haka ja Kiinteistömaailma Valkeakoski ovat tehneet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Näkyvänä osana yhteistyötä Niementien portti on jatkossa Kiinteistömaailma -portti.

FC Haka ja Kiinteistömaailma ovat sopineet molempia osapuolia hyödyttävästä yhteistyöstä. Toimitusjohtaja Olli Huttusen mukaan monivuotiset kumppanuussopimukset auttavat seuraa tulevien vuosien suunnittelussa ja tavoitteena on solmia muitakin pidempiä sopimuksia.

Olli Huttusen mukaan Kiinteistömaailma -portti, jossa toivotetaan kaikki tervetulleiksi Kotiin, sopii Hakan ideologiaan erinomaisesti.

– Tehtaan kenttä on Suomen kaunein ja koti monelle pelaajalle sekä taustahenkilölle. Kotiin on aina mukava tulla, sanoo Olli.

– Kiinteistömaailma Valkeakoski/Koti Koskissa Oy kulkee myös käsi kädessä tämän kanssa, eli välitämme Koteja Koskista kaikille suurella sydämellä, toteaa Kiinteistömaailman yrittäjä Karri Kekkonen.

FC Hakan ja Kiinteistömaailma Valkeakosken puolesta: Tervetuloa Kotiin – Suomen kauneimmalle stadionille, Tehtaan kentälle!

Kiinteistömaailma Valkeakoski toteuttaa juuri Sinun tarpeita ja toiveita kodinvaihdon suhteen. Oli suunnitelmissasi oman asunnon myynti, uuden osto tai haaveet kesämökistä, suuntaa Kiinteistömaailmaan Koskikaran toiseen kerrokseen (Valtakatu 9, Valkeakoski). Kiinteistömaailma Valkeakoski palvelee Sinua kaikissa asuntoasioissa (myös vuokraus ja arviopalvelut). Valkeakosken lisäksi myös lähikunnat, Akaa eli Toijala ja Viiala sekä Pälkäne kuuluvat palvelualueeseen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT