Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

”Tyyntä myrskyn edellä” – Toimitusjohtaja Olli Huttunen lupaa pelaajajulkistuksia lähipäivinä!

FC Hakan joukkue palasi lomilta ja aloitti harjoittelun uuden valmennuksen alaisuudessa maanantaina kohti ensi kautta. Uudet valmentajat Andy Smith ja Sander Guerreiro ovat tehneet innolla työtä joulukuun ohjelmaa suunnitellessaan.

Pelaajaryhmä on vielä normaalia pienempi joulukuun aikana, mutta tammikuun alussa joukkueeseen liittyy useampi palaaja. Sopimuksettomista pelaajista harjoituksissa on tällä hetkellä mukana viime kausilta tuttu Oliver Whyte sekä uutena näyttöjä on antamassa KTP:n 20 -vuotias Nikolas Talo. Viime kauden joukkueesta neuvottelujen alla on vielä muutama pelaaja, toimitusjohtaja Olli Huttunen valottaa tilannetta.

– Voisimme todeta, että on ollut tyyntä myrskyn edellä. Tämä johtuu osittain toimiston vajaamiehityksestä viime viikkoina, mutta olemme tietoisesti menneet rauhassa eteenpäin joukkueen kokoamisessa.

– Tulevien viikkojen aikana tulemme kuitenkin julkaisemaan useampia pelaajasopimuksia. Olemme yhdessä valmennuksen kanssa kartoittaneet ison määrän pelaajavaihtoehtoja, ja löytäneet erittäin hyviä pelaajia useille eri pelipaikoille.

– Nyt täytyy sanoa, että mikäli nämä menevät maaliin saakka, kuten siltä näyttää, vahvistukset ovat erittäin laadukkaita!

– Tässä on ollut isona apuna valmennuksen suhteet, jonka myötä saamme laadukkaita pelaajia kohtuuhintaan, toteaa toimitusjohtaja Olli Huttunen.

Seuraa tarkasti joukkueen vahvistusten tilannetta tulevien päivien aikana. Tukirengas ja kausikorttilaiset saavat tiedon pelaajajulkistuksista muutaman tunnin ennen julkistusta. Mikäli kausikorttia ei ole siis vielä lunastettu, nyt on oikea aika sen hankintaan. Lue lisää kausikorttivaihtoehdoista TÄÄLTÄ.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT