Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä nyt!

FC Hakan 90. juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä NYT! Jouluun 2023 saakka ovat voimassa tarjoushinnat FC Hakan 90-vuotisjuhlakauden kausikorteista. Kausikortit voit ostaa heti (toisin kuin useana vuotena toteutettu haastekampanja, jossa varauksia on kerätty tietty määrä ennen varsinaista ostoa).

Kausikortit ovat myynnissä osoitteessa www.tiketti.fi/fchaka. Kausikortteja voi ostaa myös FC Hakan toimistolta.

Lue kaikki kausikorttivaihtoehdot täältä tai Liput ja kausikortit-sivulla.

Ohjeet kausikortin ostamiseen Tiketissä

1. Valitse haluatko varata numeroidun vai numeroimattoman paikan

Mikäli sinulla oli viime kaudella numeroitu paikka, löydät paikkatiedon viime kauden kausikortistasi.

2. Sen jälkeen valitse haluttu lippukategoria lipputyypin ja toimitustavan mukaan

ESIMERKIKSI: Jos valitset kausikortin, joka sisältää oikeuden varata oman istumapaikan koko kaudelle (Juhlavuoden huippukausari, Tukirenkaan huippukausari tai Lasten fanikausari), lipputyyppi tulee valita vielä harmaasta kolmiosta aukeutuvasta valikosta.

Voit uudelleenkäyttää edellisen kauden muovikorttia – otathan kortin esille uutta hankkiessa

Voit valita kaikki kausikortit joko mobiilikorttina sähköpostiisi tai muovisena kausikorttina. Hintoihin lisätään toimituskulut valitun toimitustavan mukaisesti. Mikäli valitset muovisen kausikortin, voit valita käyttäväsi viime kauden kausikorttia myös tänä vuonna tai tilata 5 € lisämaksusta uuden muovikortin. Väliaikaisen kausikortin saat joka tapauksessa pdf-tiedostona sähköpostiin.

Mobiilikausikortti: Pdf-toimitusmaksu 1 €, toimitus Kivraan 0 €.

Muovikortti postitse: uusi muovinen kortti toimitetaan sinulle postitse lähempänä kauden alkua. Mikäli haluat uuden muovikortin, 5 € korotus on huomioitu lipputyypin hinnassa. Valitse väliaikaisen kausikortin toimitustavaksi pdf tai Kivra, tämä ei vaikuta muovikortin postitukseen. Oston jälkeen toimitettava PDF-kausikortti on väliaikainen eikä siitä peritä toimitusmaksua.

Kauden 2023 muovikortin käyttäminen: syötä lipputyypin valinnan jälkeen aukeavaan ikkunaan viime kauden kausikorttisi numero, ja se aktivoituu maksun jälkeen kaudelle 2024. Valitse väliaikaisen kausikortin toimitustavaksi pdf tai Kivra. Oston jälkeen toimitettava PDF-kausikortti ei toimi pääsylippuna, vaan pääset otteluihin kauden 2023 muovikortillasi. Viime kauden muovikortin aktivoinnista ei veloiteta uutta toimitusmaksua.

Juhlavuoden kunniaksi juhlakattaus kausikorttivaihtoehtoja!

Tarjoushintaan erinomainen vaihtoehto ensi kaudelle on Juhlavuoden huippukausari hintaan 150€ (+palvelumaksu ja mahd.toimituskulu), joka sisältää paitsi pääsyn jokaiseen FC Hakan kotiotteluun Veikkausliigassa, niin myös Suomen Cupissa. Lisäksi huippukausariin sisältyy mahdollisuus varata oma, pysyvä istumapaikka koko kaudeksi 2024 – sekä tietysti kuukausittainen kausikorttikirje FC Hakalta.

Esimerkiksi kauempaa matkustavalle toimiva vaihtoehto voi olla Juhlavuoden erikoiskausari hintaan 90€ (+palvelumaksu ja mahd.toimituskulu), joka sisältää pääsyn 10 FC Hakan kotiotteluun Veikkausliigassa (kauden kotiotteluita yhteensä 13-14 kpl) sekä kausikorttikirjeen.

Täysin uutena vaihtoehtona löytyy myös lapsille oma fanikausikortti, vaikka alle 17-vuotiaat pääsevätkin myös 2024 ilmaiseksi Veikkausliigan kotiotteluihin Tehtaan kentälle. Kausariin sisältyy myös pääsy pelaajatapaamiseen huhtikuussa 2024 sekä

Kausikorttia hankkiessa on myös otollinen mahdollisuus tutustua FC Hakan yhteisöllisen Tukirenkaan toimintaan ja hankkia Tukirenkaan kausikortti! Lue lisää Tukirenkaan toiminnasta täältä tai ole yhteydessä fchakatukirengas@gmail.com!

Lue kaikki kausikorttivaihtoehdot täältä tai Liput ja kausikortit-sivulla.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT