Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Harjoitusten alku hiipinyt jo Fribergin ajatuksiin – ”Odottava ja innostunut fiilis”

FC Hakan pelaajat viettävät tällä hetkellä hyvin ansaittua lomaa ja lataavat akkuja tulevaa kautta ajatellen. Niklas Friberg on pyrkinyt pitämään ajatukset poissa jalkapallosta, mutta vajaan viikon päästä alkavat harjoitukset kolkuttelevat jo takaraivossa.

Pelaajien loman aikana FC Haka siirtyi uuteen aikakauteen, kun pohjoisirlantilainen Andy Smith pestattiin joukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Kuudenteen kauteensa Hakassa valmistautuva odottaa innolla uusia tuulia.

– Tosi positiiviset fiilikset. Tässä on odottava ja innostunut fiilis. Varmasti tulee paljon uusia juttuja ja siitä samalla oppii sekä henkilökohtaisesti että koko joukkue. Aloitamme ikään kuin puhtaalta pöydältä, Friberg mietiskelee.

Haka palaa harjoituksiin 4.12. ja Friberg myöntää, että tänä vuonna tilanne on uuden valmennuksen myötä erilainen. Samalla uutuus viehättää ja harjoituksiin paluussa on hieman lisäkipinää.

– Kieltämättä on. Periaatteessa mikään ei ole muuttunut, mutta toisaalta taas kaikki on muuttunut. Uskon, että tulee aika paljon muutoksia ja se tuo ekstrakutinaa. Hyvät ja positiivisesti jännittyneet tunnelmat.

Lomansa Friberg on viettänyt akkujaan lataillen, jotta on valmis tosimenon alkaessa.

– Aika paljon on tullut vietettyä aikaa perheen kanssa ja lepäillessä. Olen yrittänyt saada ajatuksiani pois jalkapallosta enkä ole miettinyt sitä yhtään. Viime kausi oli sen verran raskas, että on ollut hyvä ottaa vähän etäisyyttä. Nyt on hyvä hetki ladata vähän akkuja, että on fyysisesti ja henkisesti valmis aloittamaan taas harjoitukset.

******

Edessä siintävä kausi 2024 on FC Hakan suuri 90.vuotisjuhlakausi. Juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä nyt – tule mukaan juhliin! Lue lisää kausikorteista täällä ja osta kausari omaksesi tiketti.fi/fchaka! Jouluun asti erikoishintaan 150€ (+palvelu- ja mahd. toimituskulut) oleva juhlavuoden huippukausari sisältää pääsyn kaikkiin FC Hakan kotiotteluihin sekä Veikkausliigassa että Suomen Cupissa ja lisäksi sisältää mahdollisuuden varata oman paikan pysyvästi katsomosta (norm. 250€). Ensi vuonna juhlitaan!

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT