Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka sopimukseen valmennukselle tutun laitapuolustajan kanssa

FC Haka ja portugalilainen laitapuolustaja Rodrigo Macedo ovat allekirjoittaneet 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen.

Molemmilla laidoilla viihtyvä 25 -vuotias pelaaja on valmentaja Andy Smithille tuttu viime kaudelta FK Dubnican riveistä, missä hän pelasi 13 ottelussa yhteensä 979 minuuttia antaen kaksi maalisyöttöä.

– Olen työskennellyt Rodrigon kanssa aiemmin ja hän tulee tuomaan monipuolisuutta joukkueeseemme. Rodrigo on hyvä molemmilla jaloilla ja erittäin energinen pelaaja.

– Hän, kuten muutkin uudet pelaajamme, ovat henkisesti valmiita oppimaan uutta ja kehittymään pelaajina.

Rodrigo Macedo liittyy joukkueen vahvuuteen tammikuussa.

FC Hakalla on nyt kaikkiaan kymmenen pelaajasopimusta kaudelle 2024:
Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta, Oiva Laaksonen, Maissa Fall, Eemeli Mäkelä ja Rodrigo Macedo.

******

Edessä siintävä kausi 2024 on FC Hakan suuri 90.vuotisjuhlakausi. Juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä nyt – tule mukaan juhliin! Lue lisää kausikorteista täällä ja osta kausari omaksesi tiketti.fi/fchaka! Jouluun asti erikoishintaan 150€ (+palvelu- ja mahd. toimituskulut) oleva juhlavuoden huippukausari sisältää pääsyn kaikkiin FC Hakan kotiotteluihin sekä Veikkausliigassa että Suomen Cupissa ja lisäksi sisältää mahdollisuuden varata oman paikan pysyvästi katsomosta (norm. 250€). Ensi vuonna juhlitaan!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT