Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tule mukaan rakentamaan FC Hakan kautta 2023!

Kauteen 2023 lähtiessä seura on erinomaisessa tilanteessa – tällä kaudella FC Haka on tavoittanut Veikkausliigan neljännen sijan. Vielä tämän kuun aikana edessä on liigan päätöskierroksen lisäksi vielä eurolopputurnauksen finaaliottelut, joissa Haka taistelee europeleistä ensi kaudelle. Menestyksestä suuren kiitoksen on ansainnut myös yleisö, joka on kauden aikana ollut kotiotteluissa mukana aktiivisesti ja kannustanut joukkuetta lukuisiin taisteluvoittoihin.

Kokonaisuudessaan upean kauden ja yleisömäärien merkittävän kasvun kunniaksi FC Hakan kausikortin Veikkausliigakaudelle 2023 saa vain 69 eurolla, kun kausikorttihaaste toteutuu. Osallistumalla haasteeseen on mahdollisuus tukea ensi kauden rakentamista uusia hankintoja tehdessä.

FC Haka kutsuu myös yritykset ja kaikki yhteistyökumppanit mukaan tempaukseen. Myös yrityksillä on mahdollisuus lahjoittaa kausikortteja hyväntekeväisyyteen kuten esimerkiksi FC Hakan pääyhteistyökumppani Kultajousi, joka teki huikean 100 kausikortin varauksen ja päätti lahjoittaa kausikortit hyväntekeväisyyteen.

Varaa omasi täältä!

Lue lisää kausikorttihaasteesta täällä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT