Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka matkaa sunnuntaina Espooseen – ”Kyllä me lähdetään täysillä voitosta taistelemaan!”

OTTELUENNAKON TARJOAA:

Veikkausliigan Mestaruussarja saadaan päätökseen sunnuntaina Hakan matkatessa FC Hongan vieraaksi Espoon Tapiolaan. Panoksettomassa ottelussa pelataan lähinnä joukkueiden välisestä kunniasta, sillä molemmat voittivat omat keskinäiset kotiottelunsa ja alkuvuoden Liigacupissa pisteet tasattiin.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella viihdyttävää jalkapalloa ja sellaista on varmasti luvassa sunnuntainakin. Tämä siitäkin huolimatta, että Veikkausliigan maalipörssin kärki Lee Erwin joutuu jättämään pelin väliin korttitilin täyttymisen johdosta. Teemu Tainio tosin paljastaa, että myös muutoinkin kierrätystä on luvassa.

– Me lähdetään otteluun ilman useampaa isoja minuutteja pelannutta pelaajaa. Meillä on kuitenkin kauden tärkeimmät pelit kuun lopussa, mihin meidän pitää olla valmiita.

– Huominen onkin näille vähemmälle peliajalle jääneille nyt todellinen näytönpaikka. Haluan itse nähdä heidän pelaamistaan, mutta ymmärrettävästi myös heidän uransa kannalta on tärkeää antaa näyttöjä myös muualle.

Loukkaantumisista johtuen sivussa on ainoastaan pitkäaikaistoipilas Vigori Gbe, joten sikäli Tainiolla joukkoineen on hyvä tilanne kokoonpanoa valitessa.

Espoolaiset ovat sarjassa eniten maaleja tehnyt joukkue, mutta myös vähiten niitä päästänyt joukkue. Siinä mielessä onkin varsin erikoista, että joukkue jäi sarjassa kuitenkin vain kolmanneksi ja on tällä hetkellä mestaruuden voittanutta Helsingin Jalkapalloklubia kymmenen pistettä jäljessä.

– Kyllähän Honkakin on pelannut hienon kauden. Ei voi kuin onnitella heitä pronssimitaleista.

– Harmittaa, että sunnuntain peli ei ratkaise pronssimitaleita, sillä sitä me lähdettiin Mestaruussarjaan hakemaan. Oltiin neljä pistettä perässä ja oltaisiin tarvittu apuja muilta. Honka kuitenkin hienosti klaarasi homman itse ja voitti muun muassa HJK:n kotona, Tainio jakaa tunnustusta kilpakumppanille.

Vaikka sunnuntaina onkin luvassa kierrätystä, niin se ei tarkoita, että Haka lähtisi otteluun kevyin ajatuksin.

– Kyllä me lähdetään täysillä voitosta taistelemaan. Siellä on kokoonpanossa paljon nälkäisiä pelaajia, jotka haluavat näyttää parastaan!

FC Honka – FC Haka pyörähtää käyntiin sunnuntaina 16.10. kello 17.00 Tapiolan urheilupuistossa, Espoossa.
Haka järjestää otteluun fanimatkan, mistä voit lukea täältä.

FC Hongan ennakko.

Muista varata paikkasi Tehtaan kentältä myös ensi kaudella osallistumalla FC Hakan kausikorttihaasteeseen. Kausikortin hinta on haasteen ajan 69 euroa. Varaa omasi täältä ja seuraa haasteen etenemistä Hakan somekanavissa ja nettisivuilla!

Ruutu+ näyttää ottelun suorana täällä.

Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT