Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka käynnistää kausikorttihaasteen 2023 – tule mukaan!

KAUSARIHAASTE 2023 – KAUSIKORTTI VAIN 69€/KPL!

FC Haka on juuri varmistanut historiallisesti vähintään Veikkausliigan neljännen sijan. Kokonaisuudessaan upean kauden ja yleisömäärien merkittävän kasvun kunniaksi FC Hakan kausikortin Veikkausliigakaudelle 2023 saa vain 69 eurolla, kun kausikorttihaaste toteutuu.

Varaa omasi heti! Aikaa kerätä yli 2500 varausta on lokakuun loppuun. Tehdään yhdessä uusi kausariennätys!

Varaa tästä: kausikorttihaaste.fchaka.fi

FC Haka aloittaa kausikorttihaasteen. Tavoiteltavan 2500 kpl varausmäärän toteutuessa saa haasteaikana varatun kausikortin FC Hakan Veikkausliigan 2023 kotiotteluihin 69€ hintaan (+toimituskulu). Haaste on voimassa aina 31.10.2022 saakka. Kausikortin normaalihinta on 200€/kpl. Kotiotteluita on normaalimittaisessa sarjassa 13-18 kpl.

Kausikortti sisältää pääsyn Veikkausliigan kotiotteluihin kaudella 2023. Lisäksi haasteen toteutuessa kausikortilla saa edun mahdollisten Europelien tai Suomen Cupin kotiotteluiden lippuihin.

Kortti ei ole henkilökohtainen, mutta jokaisella kortilla tulee olla nimetty omistaja. Eli kuka tahansa muukin, kuin omistaja voi käyttää kausikorttia otteluun sisäänpääsyyn. Samalla omistajalla voi olla useampi kortti, mikä tietysti on toivottavaakin.

Sisäänpääsy otteluun ei 2023 kaudella edellytä kausikortin lisäksi erillistä kausikorttilippua tai muuta ennakkovarausta.

Vähintään viisi korttia kerralla varaaville FC Haka tarjoaa valittavaksi erityisedun:

1. Osallistuminen valmennuksen kausiennakkotilaisuuteen maaliskuussa 2023 (1 hlö)

tai

2.FC Haka lahjoittaa yhden ylimääräisen kausikortin hyväntekeväisyyskäyttöön.

Haaste koskee myös FC Hakan Tukirenkaan kausikorttia, jonka hinnaksi tulee haasteen toteutuessa 229€/kpl (+ toimituskulu). Tukirengaskausikortin normaalihinta on 350€/kpl. Yksittäisen ottelulipun hinta kaudella 2023 on alustavasti 20€/kpl.

Kausikorttihaasteen etenemistä seurataan aktiivisesti haasteen ajan. Kyseessähän on kaikkien kannattajien yhteishanke, sillä toteutuakseen tarvitaan ennätysmäärä kausikorttivarauksia. Edellisen kerran kausarihaasteessa kaudelle 2020 kausikortteja varattiin lähes 2500 kpl.

Vuosien nousujohteisella polulla oleva Haka tavoittelee Veikkausliigassa aina vaan korkeampia sijoituksia ja lähivuosina jopa kymmenettä Suomen mestaruutta. Pieneltä haastajapaikkakunnalta tähän tavoitteeseen yltäminen vaatii vahvan kannattajakunnan, ja kausikorttihaaste on jälleen oiva paikka laajalle Haka-yhteisölle niin Suomessa, kuin ulkomaillakin näyttää vahvuutensa.

– Olemme valtavan ylpeitä seuran kannattajista ja siitä, kuinka tänä vuonna hakalaiset ovat taas löytäneet sankoin joukoin katsomoon, kertoo FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– Haluamme kiitokseksi tarjota kaikille, aivan kaikille, mahdollisuuden tulla ensi vuonnakin nauttimaan jalkapallosta ja auttamaan edelleen seuraa eteenpäin, hän jatkaa.

– Aamulehti otsikoi mestaruusvuosien hurmoksen palanneen Tehtikselle, eikä varmasti ole havainnossaan väärässä. Tehdään taas ensi vuodesta yhdessä seuraava menestysvuosi, Huttunen kannustaa.

FC Hakan kausikorttihaasteeseen voi osallistua varaussivulla: kausikorttihaaste.fchaka.fi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT