Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tino Purme valmiina KuPS:n kaatoon – ”Nyt on meidän vuoromme voittaa”

FC Haka saa sunnuntaina kovimman mahdollisen haasteen, kun Tehtaan kentälle saapuu sarjakärki ja torstaina Konferenssiliigan kolmannelle karsintakierrokselle tiensä raivannut KuPS. Tino Purme lähtee otteluun luottavaisena.

Haka ja KuPS ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti tasaisissa merkeissä. Veikkausliigassa joukkueet kohtasivat Kuopiossa ja kovan taistelun jälkeen KuPS vei voiton 2-1, ja Suomen Cupissa joukkueet pelasivat varsinaisen peliajan 2-2, mutta rankkarikisassa KuPS oli vahvempi.

– Näimme jo Kuopiossa, että pystyimme nousemaan hyvällä toisen puoliajan pelillä taistelemaan pisteistä ja Suomen Cupin ottelussa pelasimme heitä vastaan 2-2-tasapelin. Jos pystymme pelaamaan omalla tasollamme, niin meillä on mahdollisuudet voittaa, Purme ennakoi.

– KuPS on aina hyvä joukkue ja meillä on ollut tasaisia pelejä. Nyt on meidän vuoromme voittaa, keskikenttäpelaaja jatkaa.

Viime kotiottelussa Tehtaan kentän lehtereillä yli 2000 ihmistä sai makeaa mahan täydeltä, kun Haka käänsi lisäajalla itselleen 3-2-voiton FC Interistä. Purme toivoo yleisöstä voimaa tiukkaan taisteluun.

– Kotiyleisö ja heidän antama tuki auttaa. Nyt olemme onnistuneet kääntämään pienet marginaalit eduksemme.

Ottelu on samalla perinteinen Musaripeli ja Purme odottaa jälleen hyvää tapahtumaa.

– Olen ollut ainoastaan yhdessä Musaripelissä ja silloin oli hienoa, kun katsomossa oli paljon porukkaa ja voitimme. Pelkkiä positiivisia muistoja Musaripeleistä.

FC Haka-KuPS sunnuntaina 31.7. kello 15.00 alkaen. Lue lisää tapahtumasta täältä ja hanki pääsylippusi täältä.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT