Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sunnuntaina Musaripeli ja Lasten tapahtuma tehtiksellä!

Valkeakosken yksi kesän odotetuimmista tapahtumista on Työväen Musiikkitapahtuma, jonka ohessa FC Haka on perinteisesti pelannut ”Musariottelun”. Tänä vuonna festivaalit osuu samalle viikonlopulle, kun FC Haka kohtaa KuPSin ensi sunnuntaina 31.7. klo 15.00. Erityisestä tunnelmastaan kotiyleisölle tuttu Musariottelu on tänä vuonna ainutlaatuinen, kun Musiikkitapahtuman perinteinen sunnuntaipäivän Lasten tapahtuma saapuu Tehtaan kentälle. Nyt on huikea mahdollisuus nauttia Valkeakosken kulttuuritarjonnasta täysin siemauksin!

Tapahtuma alkaa klo 14.00 ja Tehtiksen portit aukeaa klo 13.30. Lasten tapahtumaan on vapaa pääsy myös aikuisilla lapsen/lasten kanssa. Ohjelmassa on Sorin Sirkuksen esitys, sirkustyöpajoja, pomppulinna, metrilaku- ja hattaramyyntiä, kasvomaalauksia ja paljon muuta!

Otteluun pääset sisälle:

  • Lapsen/lasten kanssa lasten tapahtuman yhteydessä ilmaiseksi Paperiliiton ja Teollisuusliiton tarjoamana
  • Työväen Musiikkitapahtuman rannekkeen kanssa ilmaiseksi
  • Pääsylipulla, liput myynnissä Liveto-lippupalvelussa
  • Kausikortilla

Otteluisäntä Kultajousi tuo ottelutapahtumaan onnenpyörän, joka on pelattavissa Paviljongin vieressä klo 14.30-15.00 sekä ottelun puoliajalla. Onnenpyörässä voittajille on jaossa Kultajousen lahjakasseja. Puoliajalla Kultajousen rangaistuspotkukilpailun voittajat palkitaan Kultajousen rannekelloilla.

Kultajousi palkitsee myös ottelun parhaimman kotijoukkueen pelaajan Kultajousen kellolla.

Työväen Musiikkitapahtumista lisää tietoa valmu.com.

Päivitetty 26.7.2022

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT