Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tiemoko Fofana haluaa auttaa Hakaa menestymään

Hyökkääjä Tiemoko Fofana liittyi tällä viikolla FC Hakan joukkueeseen. Sopimus laitettiin aluille jo ennen siirtoikkunan sulkeutumisesta, mutta miehen viisumin saapumisessa kesti yllättävän pitkään.

23 -vuotias norsunluurannikkolainen on ollut vuoden alusta alkaen ilman seuraa. Edelliset kaksi kautta mies pelasi Azerbaidzanin pääsarjan Sabah FK:ssa ja sitä ennnen kolme kautta Veikkausliigassa Ilveksen riveissä. Tutut ympyrät tekivätkin siirron Suomeen ja Valkeakoskelle helpoksi.

– Haka on tuttu minulle kolmen vuoden takaa ja minulla on vanhoja pelikavereita, jotka myös pelaavat joukkueessa, joten siirtyminen oli jotenkin helppoa minulle, Fofana kertoo viitaten Ilveksestä tuttuihin Tuure Siiraan ja Janne-Pekka Laineeseen.

Hakan joukkueen mies näkee tällä hetkellä erittäin lupaavana paikkana pelata ja kehittyä.

– Hakalla on loistava joukkue, jossa on loistava valmentaja ja myös paljon hyviä pelaajia! Olen valmis oppimaan heiltä kaikilta.

– Ainoa odotukseni on panostaa siihen, että seura saavuttaa kauden tavoitteensa ja mikä tärkeintä, ennen kaikkea nauttia täällä olostani.

FC Haka kohtaa tulevana maanantaina Vaasan Palloseuran Tehtaan kentällä. Se, nähdäänkö tuore hyökkääjä kokoonpanossa, jää vielä nähtäväksi.
Otteluinfo löytyy TÄÄLTÄ.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT