Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Maanantaina Tehtiksellä tiukka kamppailu!

Kahden vierasottelun jälkeen FC Haka palaa pelaamaan Tehtaan kentälle. Vastustajaksi saapuu Vaasan Palloseura, jonka alkukausi ei ole pisteiden valossa ollut täysin toivottu ja jolle maalinteko on ollut ongelmallista. Kotijoukkueella tehoja on tullut kiitettävästi. Seitsemässä ottelussa koskilaiset ovat tehneet yksitoista maalia, jotka ovat jakautuneet yhdeksälle eri pelaajalle. Kuka tekeekään seuraavan osuman? FC Hakan Facebookissa ja Instagramissa oli käynnissä perjantaihin 19.5. klo 12.00 asti kilpailu, jossa voittaja lunasti itselleen 2 kpl pääsylippuja maanantain otteluun. Paljon onnea!

Muista Pre-match show ja jälkipelit!

Muistathan saapua ajoissa, jotta pääset nauttimaan pre-match show’sta, jossa FC Hakan mediavastaavan, juontaja Esa Herityn haastattelussa mm. kokoonpanossa oleva pelaaja ja muita vaihtuvia henkilöitä nostattamassa fiilistä – unohtamatta mielenkiintoisia knoppitietoja! Nappaa katsomoon mukaan lämmin panini tai maukas pelimakkara. Sekä tietysti virkistävä juotava – varsinkin, kun maanantaille on povattu aurinkoista pelisäätä.

Esan voimin pelin jälkeen Paviljongissa päästään nauttimaan myös jälkipeleistä, jossa tuoreeltaan haastattelussa valmennus ja pelaajia. Paviljongissa voit vielä nauttia virkistävistä virvokkeista ja suolaisesta purtavasta.

Eero-Matti Auvinen jakaa nimikirjoituksia junioreille ja lapsille, Jussi-Jänis taas mukana!

FC Hakan luottopuolustaja Eero-Matti Auvinen lupaa kaikille ottelun jälkeen häntä Kivikatsomon edustalla moikkaaville junnuille yhteiskuvan ja nimikirjoituksen. Tarjolla on erä Auvisen pelaajakortteja.

Ottelussa juniorikatsomossa fiilistä nostattamassa maskotti Jussi-jänis!

FC Haka – VPS ma 22.5. klo 18.00 (portit auki 16.30), liput Tiketistä. Otteluisäntänä toimii Valkeakosken kaupunki.

Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT