Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka vahvisti joukkuettaan entisellä Ilves -hyökkääjällä

FC Haka ja norsunluurannikkolainen hyökkääjä Tiemoko Fofana ovat allekirjoittaneet kauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen.

Miehen liittyminen Hakan joukkueeseen siirtoikkunan ulkopuolella oli mahdollista, sillä sopimus laitettiin vireille jo ennen siirtoajan päättymistä. Viikonloppuna Suomeen matkustaneen miehen viisumikäsittely otti kuitenkin odotettua pidempään ja tästä syystä mies liittyy vasta nyt joukkueeseen.

– Tiemokon tulo on hieno asia – odotan hänen olevan meille iso pelaaja tällä kaudella!

– Muistan hänet Ilveksestä todella dynaamisena pelaajana. Ja toivottavasti hän tuo myös tehoja, mitä hyökkääjiltä odotamme, Teemu Tainio iloitsee sopimusta.

23 -vuotias hyökkääjä edusti Ilvestä kausilla 2018-2020 43 ottelussa tehden niissä kahdeksan maalia. Viimeiset kaksi kautta mies on viettänyt Azerbaidzanin pääsarjan Sabah Bakussa.

FC Haka on Fofanalle tuttu joukkue miehen viimeiseltä kaudeltaan Suomessa, jolloin molemmat pirkanmaalaisjoukkueet pelasivat Veikkausliigaa. Tutun ympäristön ja varsinkin Ilveksestä tuttujen Tuure Siiran, sekä Janne-Pekka Laineen myötä asettuminen Valkeakoskelle ja totuttautuminen Veikkausliigaan tullee olemaan sujuva.

Tervetuloa Hakaan Tiemoko!

Tiemoko on valittavissa mukaan kokoonpanoon jo ensi maanantain 22.5. VPS-ottelussa Tehtiksellä klo 18.00. Tervetuloa Tehtikselle, liput myynnissä Tiketissä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT