Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Otteluennakko: Hakatemia – PP70

Hakatemia saa tiistaina 16.5.2023 vastaansa Länsi-Tampereen ylpeyden PP-70:n. Ottelu alkaa tutusti klo 19 Tehtiksellä.

Vastustaja

PP-70 on perinteikäs tamperelainen jalkapalloseura, joka vuosituhannen alun kunnian vuosina pelasi mm. Ykköstä menestyksekkäästi. Tuolloin seuran taustalla toimivat valkeakoskelaisille tutut futiskasvot Mikko Purola ja Erkki Nieminen.

Mitä vastustajasta tiedetään?

Viime kaudella molemmat voittivat kotipelinsä. Tämän kauden PP-70 on aloittanut positiivisesti ja ovat sarjassa heti Hakatemian jälkeen neljäntenä. PP-70 on ollut perinteisesti vahva erikoistilanteissa. Joukkueessa on paljon nuoria ja potentiaalisia pelaajia, jotka pelaavat tulevaisuudessa Kolmosta korkeammalla sarjatasolla. Odotettavissa on hyvä ja tasainen matsi.

Seuraa heitä

FC Haka juniorit – Dani Molin on edelleen maali per peli tahdissa. Kihahtaako tänäänkin?
PP-70 – Christian Baruffa on myös osunut neljästi alkukaudella.

Miten viikko on mennyt?

Takana on vaikea viikko, mutta on mukava päästä myös normaaliin viikkorytmiin. Viime viikolla Hakatemia pelasi kaksi vieraspeliä, joista molemmista tuloksena niukka tappio. Maanantaina Naantalissa Cup-juna pysähtyi kahden maalin johdosta 3-2 tappioon. Perjantaina Nokialla sarjan kärkipelissä kova loppukiri ei tuottanut tulosta ja peli päättyi samoin 3-2 kotijoukkueelle.

Pelaajatilanne

Topias Listo on edelleen sivussa, mutta muita loukkaantuneita ei ole. Armeija vaikeuttaa osan harjoittelua. Tilanne on varsin tyydyttävä.

Pyttykerhon tähdet

2.5.2023 FC Haka juniorit – TP-49 5-0

*** Väinö Kautto
** Dani Molin
* Elias Heikkinen

18.4.2023 FC Haka juniorit – TamU/2 5-0

*** Topi Ryttyläinen
** Oiva Laaksonen
* Dani Molin

Lähde: FC Haka Juniorit

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT