Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sunnuntaina vielä kerran Tehtikselle!

Odotus on pian loppu, kun Haka pääsee sunnuntaina pelaamaan kauden viimeisen ottelunsa ja samalla viimeisen kotiottelunsa Tehtaan kentällä, finaalin 2. osassa Vaasan Palloseuraa vastaan. Panoksena on europelikarsintapaikka ensi kaudelle. Haka sai keskiviikkona räjähtävän alun finaaleille, kun se haki 1.osaottelusta 0-3 voiton VPS:n vieraana Lee Erwinin hattutempulla. Voit lukea keskiviikon otteluraportin Teemu Tainion kommenttien kera tästä.

Tehtiksen täysi tuki tarvitaan, kun taistellaan pääsystä Euroopan kentille!

FC Haka – VPS sunnuntaina Tehtaan kentällä, ottelu alkaa klo 15.00

LIPPU KYMPILLÄ: Ottelun pääsylipun hinta on vain 10€, joten nyt on superedullinen mahdollisuus saapua kannustamaan Haka eurokentille. Tämän lisäksi kaikki alle 17-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi, sekä kausikorttilaiset pääsevät korttia näyttämällä sisään.

LÄMPIMÄSTI PÄÄLLE: Paikan päällä sinua palvelee tehokkaasti kioskipalvelut ja Paviljonki, josta saa kuumaa juotavaa ja lämmintä makkaraa – ja muistathan pukeutua lämpimästi! Lisäksi ottelun jälkeen voi Paviljonkiin tulla lämmittelemään ja nauttimaan jälkipeleistä, jossa on haastattelussa valmennus ja pelaajia. Jälkipelit alkavat tällä kertaa jo 10 min kuluessa ottelun päättymisestä – siellä toivottavasti pääsemme juhlimaan europelipaikkaa!

LAPSILLE: Vielä viimeistä kertaa Tehtaan kentällä myös pelaajat ovat lasten tavattavissa ottelun jälkeen Kivikatsomon edustalla! Myös maskotti Jussi-Jänis on katsomossa kannustamassa kotijoukkuetta!

Liput täältä!

Eurolopputurnauksen finaaliottelut:

1. osaottelu ke 26.10. klo 18.00, vierasottelu Lemonsoft Stadion, Vaasa (0-3)

2. osaottelu su 30.10. klo 15.00, kotiottelu Tehtaan kenttä, Valkeakoski

Nähdään vielä kerran Tehtiksellä!

Muista kausikorttihaaste! Haaste on voimassa lokakuun loppuun asti ja nyt käynnissä on loppukiri! Haasteen toteutuessa varaajat voivat lunastaa itselleen kauden 2023 kausikortin edulliseen hintaan 69€. Varaa omasi kausikorttihaaste.fchaka.fi!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT