Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sunnuntaina tärkeät pisteet jaossa, kun FC Lahti saapuu Tehtikselle Musariotteluun

FC Haka kohtaa sunnuntain Musariottelussa FC Lahden Tehtaan kentällä kello 15.00 alkaen. Kyseessä on sarjataulukon kaksi jumbojoukkuetta, joten pisteet olisivat molemmille kullanarvoiset.

– Huomenna iso peli, molemmat tarvitsee pisteitä kipeästi, Teemu Tainio painottaa.

– Vaasa -peli oli meille niin iso läpsäytys naamalle, että meidän on tehtävä iso muutos omaan tekemiseen.

– Meillä on ollut hyvää tekemistä koko viikon ja ollaan saatu ajettua niitä asioita sisään, mitä on haluttu. Kaikki joukkueessa ymmärtää, minkä asioiden tulee muuttua.

Haka julkaisi kuluneella viikolla kaksi uutta pelaajasopimusta, kun hyökkääjä Alberto Alvarado Morin ja puolustava keskikenttä Maissa Fall liittyivät joukkueeseen. Lisäksi taustatukea Tainiolle saapui antamaan kokenut valmentaja Kari Martonen. Molemmat uudet pelaajat ovat sunnuntaina pelikelpoisia.

Hakan joukkueesta sivussa koko loppukauden ovat Vigori Gbe ja Anthony Herbert, sekä lisäksi hiljalleen pelikuntoon pääsevä Mehdi Boukassi. Muutoin poissaoloja ei sunnuntaina ole.

FC Lahtea sen sijaa poissaolot vaivaavat. Bubacar Djalo ja Teemu Penninkangas ovat sivussa korttitilin täyttymisen johdosta. Lisäksi sivussa ovat ainakin Lassi Järvenpää, Pablo Andrade ja Julius Tauriainen. Loorents Hertsin ja Marius Könkkölän pelikunto lähenee, mutta ilmeisesti molemmat ovat vielä sunnuntaina sivussa.

Vieraiden peliesitykset ovat ailahdelleet huomattavasti. Alla on voitto HJK:sta ja tasapeli SJK:a vastaan, mutta viimeisimpänä tappio silloiselle sarjajumbolle IFK Mariehamnille 0-2 kotonaan.

– Lahti on ollut tosi ailahtelevainen omissa otteluissaan. Sunnuntaina heillä on lisäksi pari pelikieltoa ja loukkaantumisia.

– Minua kuitenkin kiinnostaa vain meidän oma peli. Nyt on kasvojen pesun paikka!

– On ollut hyvää tekemistä viikolla, ja nyt asiat pitää vain saada siirrettyä treenikentältä itse peliin.

FC Hakan ja FC Lahden välinen ottelu päättää keskiviikosta asti juhlitun Musiikkitapahtuman. Tehtaan kentällä vietetään lasten tapahtuma, missä muun muassa pomppulinna ja alpakoita, sekä Kultajousen onnenpyörä. Otteluun pääsee ilmaiseksi sisään Musarirannekkeella, sekä ilmaiseksi myös kaksi aikuista lapsen mukana sisään. Lue lisää täältä.

FC Lahden ennakko.

Ottelu suorana Ruutu+.

Liput Tiketti.fi.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT