Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tehtiksellä koko perheen tapahtuma Musariottelussa sunnuntaina

Valkeakosken yksi kesän odotetuimmista tapahtumista on Työväen Musiikkitapahtuma, jonka ohessa FC Haka on perinteisesti pelannut ”Musariottelun”. Tänä vuonna Musareiden aikaan FC Haka kohtaa FC Lahden sunnuntaina 30.7. klo 15.00. Viime vuonna Musariottelussa sunnuntaipäivän perinteinen Lasten tapahtuma saapui Tehtaan kentälle ja niin myös tänä vuonna!

Musarirannekkeella tai lasten tapahtumaan tulevien vanhempien pääsy lapsen kanssa otteluun ilmaiseksi.

Otteluisäntänä toimii UPM.

Runsaasti ohjelmaa koko perheelle, RYan Mahuta jakaa nimikirjoituksia ottelun jälkeen

Tehtaan kentän päätykatsomon takana oleva tapahtuma-alue pursuaa ohjelmaa!

Klo 14.00 alkaen alueella voi seurata lasten ohjelmaa, kokeilla potkutehokkuutta pallotutkassa, nauttia Lettulan mainioita lettuja ja tehdä katuliitutaidetta! Näiden lisäksi ikisuosikit pomppulinna sekä alpakat saapuvat Tehtikselle, joten koko perheelle on ohjelmaa runsaasti!

Ottelun jälkeen Kivikatsomon edustalla junioreille ja lapsille nimikirjoituksia jakaa Ryan Mahuta!

Kultajousen onnenpyörä mukana

Heti porttien auettua klo 13.30 Paviljongin vierustalla on koko pelin ajan pelattavissa pääyhteistyökumppanimme Kultajousen Onnenpyörä. Kannattaa tulla pelaamaan, sillä onnenpyörästä voi voittaa FC Hakan fanituotteita ja Kultajousen lahjakortteja!

Vanhemmilla otteluun vapaa pääsy lapsen kanssa

Tapahtuma alkaa klo 14.00 ja Tehtiksen portit aukeaa klo 13.30. Lasten tapahtumaan on vapaa pääsy myös aikuisilla lapsen/lasten kanssa sekä tietysti festarirannekkeella.

Otteluun pääset sisälle:

  • Lapsen/lasten kanssa lasten tapahtuman yhteydessä ilmaiseksi
  • Työväen Musiikkitapahtuman rannekkeen kanssa ilmaiseksi
  • Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pääsylipulla, liput myynnissä Tiketissä
  • Kausikortilla

Työväen Musiikkitapahtuma on käynnissä jälleen 26.–30.7.2023 UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaan ainutlaatuisessa miljöössä. Luvassa jälleen laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia, ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille, lavarunoutta, jo perinteeksi muodostuneet yöyhteislaulut sekä TMT Talk ­–­ yhteiskunnallisia ja ajankohtaisia keskusteluja, jotka tuotetaan yhteistyössä Paperiliiton, Teollisuusliiton, Insinööriliiton ja Ammattiliitto Pron kanssa.

Esiintyjinä festareilla mm. Samuli Putro, Anna Eriksson, BESS ja monia muita! Lue lisää ja osta liput osoitteessa musarit.fi!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT