Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Seuraa joukkueen valmistautumista kauden tärkeimpiin otteluihin!

Nyt on mahtava tilaisuus päästä seuraamaan FC Hakan pelaajien valmistautumista Eurolopputurnauksen finaalin osaotteluihin!

FC Hakan virallisella Instagram-sivulla pelaajat tulevat antamaan kurkistuksen siihen, mitä kaikkea tuleva treeniviikko pitää sisällään ennen kauden tärkeimpiä otteluita.

Kolme pelaajaa jakavat päiväänsä FC Hakan Instagramin Story-osuudessa. Homma lähtee tulille huomenna keskiviikkona 19.10., kun ensimmäisenä päivittäjänä toimii toppari Luiyi de Lucas! Perjantaina 21.10. Instagramin nappaa haltuun huikeaa kautta pelaava Logan Rogerson ja vielä ennen ensimmäistä osaottelua maanantaina 24.10. isoa roolia tällä kaudella omaksunut Janne-Pekka Laine.

Päivityksien ohessa kannattajilla on huikea mahdollisuus esittää pelaajille kysymyksiä, joten ei muuta kuin Hakan Instagram haltuun, seuraamaan päivien kulkua ja kysymään pelaajilta mielessä olevia kysymyksiä!

Muistathan myös, että ensi kauden Kausikorttihaaste on nyt käynnissä. Mikäli lokakuun loppuun mennessä varataan vähintään 2500 kausikorttia, niin yhden kortin hinnaksi tulee 69€. Lue lisää täältä!

Muokattu 18.10. Henri Malundama vaihtunut Luiyi de Lucasiin.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT