Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Eurolopputurnauksen finaaliotteluiden ajankohdat selvillä

FC Haka taistelee vielä isoista asioista tällä kaudella, kun seuraavaksi vuorossa on Eurolopputurnaus. Turnauksessa ratkaistaan viimeinen paikka ensi vuoden europeleihin. Hakan sijoittuminen neljänneksi Veikkausliigassa takasi suoran paikan turnauksen kaksiosaiseen finaaliin.

Finaaliotteluiden ajankohdat ovat nyt selvillä.

Finaaliottelut:

  • 1. osaottelu ke 26.10. klo 18.00, vierasottelu
  • 2. osaottelu su 30.10. klo 15.00, kotiottelu Tehtaan kentällä

Tämä tarkoittaa sitä, että vielä kerran tällä kaudella pääsemme kannustamaan kotona huikean tunnelman siivittämänä joukkueen voittoon sunnuntain 30.10. klo 15.00 alkavassa ottelussa!

FC Hakan vastustaja kaksiosaisessa finaalissa selviää tällä viikolla. Puolivälierissä vastakkain pelaavat FC Inter ja VPS sekä SJK ja AC Oulu. Näiden otteluiden voittajat pelaavat välieräottelun, jonka voittaja pelaa kaksiosaisen finaalin Hakaa vastaan.

Kotiottelussa on edelleen voimassa kausikortit ja sisään pääsee kausikorttia näyttämällä eli lippua ei tarvitse varata etukäteen.

Lisäksi alle 17-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi vielä tähän kauden viimeiseen otteluun.

Lue lisää eurolopputurnauksesta sarjajärjestelmässä Veikkausliigan sivuilta.

Muistathan myös, että ensi kauden Kausikorttihaaste on nyt käynnissä. Mikäli lokakuun loppuun mennessä varataan vähintään 2500 kausikorttia, niin yhden kortin hinnaksi tulee 69€. Lue lisää täältä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT