Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Nimikirjoitusten antaminen tuo hymyn Auvisen huulille – ”Lapset ovat aina iloisia”

Kymmenet nuoret Haka-fanit alkavat olla jo tuttu näky kotipelien jälkeen, kun he jonottavat pelaajien nimikirjoituksia ja yhteiskuvia. Maanantaisen VPS-pelin jälkeen faneilla on mahdollisuus saada Eero-Matti Auvisen nimikirjoitus fanikuvaan.

Hakan pelaajat tulevat ottelun jälkeen antamaan kannattajille nimikirjoituksia pelaajatunnelin eteen ja vuorollaan pelaajilla on erityiset fanikuvat johon nimikirjoituksen voi pyytää. Auvinen on nauttinut pelien jälkeisistä hetkistä fanien kanssa.

– Minä olen tykännyt siitä, ja se on alkanut tulla tavaksi ja omaksi tapahtumakseen pelin jälkeen. Mukavampaa se on tietenkin, kun on voitettu, mutta jos olemme hävinneet tai muuten pelanneet vähän huonommin, niin lapset ovat aina iloisia ja innokkaita, niin se tuo itsellekin paremman fiiliksen ottelun jälkeen, Auvinen toteaa.

Janakkalasta lähtöisin oleva Auvinen sai jalkapallokasvatuksensa Hämeenlinnassa. Tuolloin juniorina hän seurasi silloisen FC Hämeenlinnan edesottamuksia.

– Joskus ihan junnuna tuli käytyä FC Hämeenlinnan peleissä, mutta kun se pelasi Ykkösessä ja Kakkosessa, niin silloin ei tullut hirveästi enää käytyä. Pari kertaa olen ulkomailla käynyt pelejä kattomassa ja kärkkynyt sieltä tähtipelaajia.

Yhdellä ulkomaan matkalla Auvista lykästi todenteolla. Ollessaan Lontoossa Auvinen sattui törmäämään Chelsean tähtisikermään.

– Meillä oli hotelli siinä stadionin yhteydessä ja olimme siellä peliä edeltävänä päivänä, kun Chelsean pelaajilla taisi olla valmistavat treenit. Pelaajat menivät siinä bussille, niin sain Frank Lampardin kanssa yhteiskuvan ja oli siinä myös Daniel Sturridge, joka pelasi silloin Chelseassa, Auvinen muistelee.

Hakan alkukauden otteluissa on ollut hienosti kannattajia ja edellisen kerran kauden kolmessa ensimmäisessä kotipelissä on rikottu 2000 katsojan raja vuonna 1996. Hakan alkukauden kotiottelut ovatkin keränneet enemmän katsojia kuin kertaakaan Veikkausliigahistorian aikana. Auvinen toivottaa fanit taas sankoin joukoin kannustamaan mustavalkoiset voittoon.

– Toivottavasti tähänkin peliin tulee taas paljon yleisöä. On hienoa, että koskilaisia on alkukaudesta kiinnostanut näin paljon, ”Ege” iloitsee.

FC Haka-VPS maanantaina 22.5. kello 18.00 alkaen. Ottelutapahtumasta ja lipunmyynnistä lisätietoja löydät täältä.

Kuva: Calahan.kuvat

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT