Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Myös Alexander Wessberg huomenna Tehtiksellä – haasta ja voita!

Otteluisäntä K-Market Vanhakylä tarjoaa junioreille suunnatun ohjelman lisätäytteeksi vielä mahtavan shown – nelinkertainen freestyle-jalkapallon suomen mestari Alexander Wessberg on mukana huomisessa FC Hakan ja FC Interin ottelussa, jossa hän viihdyttää ja pelailee nuorien kanssa vähintään tuntia ennen ottelutapahtuman alkua aina vähintään puoliajalle asti.

Wessberg näyttää tapahtumassa omia Freestyle-jalkapallotaitoja sekä kisailee nuorten kanssa omalla alueellaan päätykatsomon takaisella nurmialueella. Junnut ja nuoret voivat tulla pisteelle katsomaan Wessbergin tekniset kikat ja temput, mutta myös haastamaan pienpeleihin. Jos onnistut tekemään Alexanderille ”längit”, niin luvassa on palkintoa.

Kesäkuisessa Ilves-ottelussa pienpelit Alexanderin kanssa olivat huikea menestys ja pisteellä kävi kova kuhina, joten nyt on mahdollisuus tulla ottamaan revanssi tai tulla tutustumaan temppuihin ja peleihin.

Koko Haka-perhe juhlii huomenna Tehtaan kentällä, lue lisää ottelutapahtumasta täällä. Otteluisäntä K-Market Vanhakylä vahvasti mukana!

Osta liput FC Haka – FC Inter, 8.7. klo 17.00, osoitteessa tiketti.fi/fchaka!

Alexander Wessberg on nelinkertainen freestyle-jalkapallon suomenmestari sekä maailmalla kärkinimiin kuuluva freestyle-jalkapalloilija. Alexander löysi freestyle-jalkapallon vuonna 2009 ja siitä lähtien jalkapallo on ollut tiukasti mukana matkassa. Hän on voittanut suuria kansainvälisiä kilpailuja ja sijoittunut freestyle-jalkapallon EM-kisoissa sijalle 8. ja MM-kisoissa sijalle 32. Kilpailuiden lisäksi hän on esiintynyt erilaisissa tilaisuuksissa sekä opettanut freestyle-jalkapalloa tuhansille nuorille.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT