Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Stavros Zarokostasin kaksi maalia toi Hakalle pisteen Interiä vastaan

FC Haka ja FC Inter tarjosivat lauantai -iltapäivässä maalirikkaan näytöksen, mikä päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen tasan 2-2.

Maalinteon aloitti vierasjoukkue Interin Petteri Forsell, joka on ollut viime kausina harvinaisen vaarallinen vastustaja koskilaisille. Pallotaituri sai kuudentoista takaa jalkansa vapaaksi ja laukoi pallon inhottavasti etunurkkaan jo kolmannella peliminuutilla.

Valkopaitojen tasoitusta ei tarvinnut älyttömän pitkään odottaa, sillä selvästikin pelikuntoon vihdoin päässyt Stavros Zarokostas iski tasoituksen 13 minuuttia myöhemmin.

Kotijoukkueen ilo oli kuitenkin lyhytaikainen, sillä Valentin Purosalo sai liikaa tilaa rangaistusalueen sisällä ja laukoi pallon voimalla etunurkasta sisään 25.minuutilla.

Ottelu eteni vieraiden niukassa johdossa kohti puoliaikaa, kunnes Zarokostas iski toistamiseen. Logan Rogersonin loistavasti ajoitettu pystyjuoksu puhkaisi Inter -puolustuksen ja uusiseelantilainen syötti laukauksen sijaan vasemmalle takaviistoon, mistä Zarokostas pääsi rauhassa sijoittamaan pelivälineen verkkoihin.

Zarokostasin oli paikka kruunata iltansa iskemällä pallo vielä kolmannen kerran verkkoihin, mutta sen enempää kreikkalainen, kuin kukaan muukaan ei enää verkkoihin osunut, joten Tehtiksellä kirjattiin loppulukemiksi 2-2.

Teemu Tainio harmitteli ottelun jälkeen oman pään maaleja, mutta oli muutoin tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen.

– Oli varmasti viihdyttävä peli, paljon tilanteita molemmissa päissä. Taas katastrofialku, siinä on joku ihme magneetti, että se pallo löytää meidän verkkoihin.

– Siihen tyytyväinen, että tultiin kahdesti tasoihin. Aika vaikeaa ollut pisteiden valossa, niin jaksettiin uskoa siihen ja näytettiin energiseltä.

– Jos vertaa edelliseen Oulu -peliin, niin selkeä tasonnosto.

Ottelun tilastot Veikkausliiga.com.

Ottelun huippuhetket Ruutu+.

Kuvat: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT