Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Lauantaina Haka-perheen ottelu

Ylihuomenna Tehtiksellä pelataan FC Hakan ja FC Interin välinen ottelu, jossa juhlistetaan Haka-perhettä! FC Hakan juniorijoukkueet esittäytyvät puoliajalla Tehtaan kentällä, joten nyt on aika yhdessä juhlistaa upeita juniorijoukkueita ja tulevia Tehtiksen taistelijoita.

Edelleen voittamattomana kotikentällä FC Haka kohtaa FC Interin, ja kalavelkoja on maksettavana, sillä vieraspeli Turussa aiemmin tällä kaudella päättyi 3-0 häviöön. Tehtaan kentältä ei ole yksikään joukkue lähtenyt voittopisteiden kanssa kotimatkalle, ja vieraspeleissä FC Interillä on ollut vaikeuksia, joten nyt on aika hyödyntää kotietu ja pitää pisteet Valkeakoskella! Tervetuloa kannustamaan joukkue voittoon!

Junioreita mukana juhlistamassa otteluisäntä K-mArket Vanhakylä, Oiva laaksonen jakamassa nimikirjoituksia

Otteluisäntä K-Market Vanhakylä on mukana juhlistamassa FC Hakan junioreita ja koko Haka-perhettä. Otteluisäntä jakaa junioreille pillimehuja rajoitetun erän sekä tarjoaa mahtavan tapahtumakentän päätykatsomon takana olevalla kenttäalueella. Paljon kilpailuita ja aktiviteettia luvassa! Myös maskotti Jussi-jänis on menossa mukana!

Muistathan, että FC Hakan junioreiden lisäksi alle 17-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi otteluun!

Nimikirjoituksia jakaa otteluun saapuville junioreille ja nuorille junioriottelun teeman mukaisesti FC Hakan oma kasvatti, edustuksen Oiva Laaksonen! Oiva jakaa nimikirjoituksia ottelun jälkeen Kivikatsomon edustalla.

MUISTA PRE-MATCH SHOW JA JÄLKIPELIT!

Muistathan saapua ajoissa, jotta pääset nauttimaan pre-match show’sta, jossa FC Hakan mediavastaavan, juontaja Esa Herityn haastattelussa mm. kokoonpanossa oleva pelaaja ja muita vaihtuvia henkilöitä nostattamassa fiilistä – unohtamatta mielenkiintoisia knoppitietoja! Nappaa katsomoon mukaan lämmin panini tai maukas pelimakkara sekä tietysti virkistävä juotava!

Esan voimin pelin jälkeen Paviljongissa päästään nauttimaan myös jälkipeleistä, jossa tuoreeltaan haastattelussa valmennus ja pelaajia. Paviljongissa voit vielä nauttia virkistävistä virvokkeista ja suolaisesta purtavasta.

FC Haka – FC Inter la 8.7. klo 17.00 (portit auki 15.30), liput Tiketistä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT