Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Lahti-ottelu kokoaa Tehtikselle sunnuntaina, kun taistellaan tärkeistä pisteistä

Pelit vähenevät ja sitä myötä panokset kovenevat, kun joukkue metsästää sarjapaikan varmistusta. Kaikki on omissa käsissä haastajasarjan kotiotteluissa Lahtea ja KTP:ta vastaan sekä niitä seuraavalla vierasmatsilla Oulussa. Joukkue taistelee vielä myös eurolopputurnauksen paikasta, mutta toistaiseksi viimeisistä kotiotteluista on syytä ottaa kaikki ilo irti!

Viime otteluissa piristynyt FC Lahti saapuu Tehtaan kentälle tulevana sunnuntaina 1.10. klo 16.00 alkavaan otteluun. Tiukka ottelu luvassa, saavuthan kannustamaan Hakaa nappaamaan tärkeät kolme pistettä!

Haastajasarjan lipputarjouksella edullisesti otteluun!

Haastajasarjan otteluihin oikeuttava lippupaketti on myynnissä hintaan 35€ (+palvelumaksu). Hinta on edullisempi, kuin normaalisti kaksi pääsylippua – tähän tarjoukseen kannattaa siis ehdottomasti tarttua ja tulla Tehtikselle jännittämään tärkeät Lahti- ja KTP-ottelut! Lippupaketti myynnissä vain netissä tai Tiketin myyntipisteillä, mutta ei portilla.

Tämän lisäksi tarjolla on erinomaiseen hintaan aitiopaketti. Kasaa kaveriporukka tai tuo yrityksesi paikan päälle – hintaa aitiolla on nyt ainoastaan 400€ (max 12 hlöä jolloin hinta n.33€/per naama). Aitiopaketti sisältää ottelun pääsyn lisäksi mm. oman, lämmitetyn aition ja FC Hakan fanituotteen jokaiselle osallistujalle. Tähän tarjoukseen kannattaa tarttua – tutustu tarkemmin täällä ja varaa omasi nopeasti!

Lapsille ja junioreille ohjelmaa, Jussi-jänis jakaa puoliajalla tikkareita

Lasten suosikki, FC Hakan maskotti Jussi-jänis on taas mukana nostattamassa tunnelmaa. Jussi-jänis on löytänyt karkkikätkön ja saapuu sunnuntain otteluun jakamaan tikkareita lapsille puoliajalla Päätykatsomon takana. Muistutamme jo tässä vaiheessa, että pidetään Tehtis siistinä ja viedään roskat roskiin. Tehtiksen uudet roskakorit ovat toimittanut Adara Pakkaus.

Junioreille ja lapsille tuttu pelaajakorttien jako on ottelun jälkeen Kivikatsomon edustalla. Tällä kertaa vuorossa loppukauden kiinnitys, aivan liekeissä oleva keskikenttäpeluri Maissa Fall, joka jakaa kortteihin nimikirjoituksia sekä on valmiina myös yhteiskuviin!

FC hakan entiset pelaajat kutsuttu otteluun

FC Haka kutsuu Lahti-otteluun seuran historian aikana FC Hakan edustusjoukkueen riveissä pelanneita pelaajia katsomoon. Ensi vuonna 90-vuotisjuhlavuotta viettävän seuran arvoissa korostuu Hakalaisuus, ja kutsu on hieno mahdollisuus kunnioittaa jälleen seuran perinteitä kokoontua yhdessä seuran kotiin, Tehtaan kentälle. Entisille pelureille suunnattu kutsu ja ilmoittautumislinkki löytyy täältä.

Entiset pelaajat mukaan lukien kaikki ovat lämpimästi tervetulleita myös Tehtiksen Ravintola Paviljonkiin, jossa ottelun jälkeen päästään nauttimaan jälkipeleistä, jossa tuoreeltaan haastattelussa valmennus ja kaksi ottelun avainpelaajaa.

FC Haka – FC Lahti, Tehtaan kenttä, su 1.10. klo 16.00 (portit auki 14.30), liput Tiketistä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT