Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Juho Kilo tottunut voittamaan HJK:n – ”Pitäisi tietää miten lauantaina voitetaan”

Keskikenttäpelaaja Juho Kilo kohtaa HJK:n ensimmäistä kertaa sitten juniorivuosiensa. SaPan ja KäPan kasvatti uskoo Hakan voittomahdollisuuksiin lauantain Klassikossa.

Kilo pelasi pääosan juniorivuosistaan Käpylän Pallossa ja otti useasti yhteen HJK:n kanssa. KäPa tunnetaan yhtenä Suomen parhaista junioriseuroista ja Kilo muisteleekin HJK-pelien kääntyneen yleensä KäPalle.

– Aika usein olen tottunut voittamaan, että sikäli pitäisi tietää myös miten lauantaina voitetaan. Tietenkin HJK on aina ollut sellainen pahin kilpakumppani, kun oli KäPassa, Kilo muistelee.

HJK lähti kauteen ylivoimaisesti suurimpana mestarisuosikkina ja suurimmalla budjetilla, mutta joukkueen kausi on lähtenyt odotuksiin nähden hieman tahmeasti käyntiin. Neljästä ottelusta saldona on kaksi voittoa, tasapeli ja tappio. Kilo uskoo HJK:n olevan haavoittuvainen lauantaina.

– Tiedämme, että heillä on iso budjetti ja esimerkiksi paljon isompi kuin meillä. Olemme altavastaajia, mutta niin kuin olemme nähneet, niin ei HJK ole tällä kaudella pelannut niin vakuuttavasti. Varmasti tasainen peli tulee.

Kilo avasi kauden maalitilinsä edellispelissä FC Lahtea vastaan ja 21-vuotiaan tähtäin loppukautta ajatellen on selvä.

– Mahdollisimman paljon lisää maaleja.

FC Haka – HJK, Tehtaan kenttä, la 27.4. klo 15.00 (portit auki 13.30), liput Tiketistä.

Lue ottelutapahtumasta lisää täältä.

(Kuva: Jussi Rämä)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT