Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Otteluinfo: Helsinkiläiset saapuvat, koskilaiset valmiina! Lauantaina FC Haka – HJK

Vaikka takatalvikelit ovat keskelle alkanutta kevättä ilmestyneet, niin Haka jatkaa kovaa vauhtia jo kohti kauden neljättä ottelua, joka pelataan ensi lauantaina Tehtaan kentällä. FC Haka saa vieraakseen Veikkausliigan hallitsevan mestarin, HJK:n. On siis jälleen Klassikko-ottelun aika, kun Suomen menestyneimmät ja legendaarisimmat joukkueet kohtaavat klo 15.00 alkavassa ottelussa.

Kauden tappiolla avannut HJK on onnistunut nappaamaan kaksi voittoa ja tässä kauden aikaisessa vaiheessa helsinkiläiset ovat Hakaa kaksi pistettä edellä sarjataulukossa. FC Hakan pistesaldo on 4, kun tilille on napsahtanut häviö VPS:aa vastaan, voitto EIF:istä ja viimeisimpänä viime lauantain tasapeli FC Lahden kanssa. HJK on totutusti ollut ikävä vieras Tehtaan kentällä, mutta helsinkiläiset eivät suinkaan ole voittamattomissa.

HJK:n kannattajia on odotettavissa paikalle jopa yli 150 kannattajaa, joten nyt on aika kannustaa koko Tehtiksen yleisön voimin Haka voittoon rakkaasta vihollisesta. Tervetuloa viettämään viikonlopun parasta päivää Tehtikselle!

FC Haka – HJK la 27.4. klo 15.00. Osta liput täältä! Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi Tehtaan kentälle koko kauden 2024!

Otteluisäntänä Pancho Villa

Jälkipeleillä extrakattaus haastateltavia – mm. Ossi Virta!

Tehtaan kentän tunnelmalliseen Paviljonkiin pääsee jälleen nauttimaan ottelun jälkeen Jälkipeleistä, joilla tällä kertaa suurempi kattaus haastateltavia! Esa Herityn haastattelussa kuulet FC Hakan päävalmentajan Andy Smithin kommentit ottelun jälkeen, sekä pelaajien näkökulmia avaavat FC Hakan kapteeni Guilherme Morais ja Nikolas Talo.

Tehtiksen yleisölle tuttu hahmo, mustavalkoisista siniraitaisiin viime kaudella siirtynyt, HJK:n päävalmentaja Ossi Virta pääsee myös tiukkojen kysymysten eteen.

Jälkipeleillä on kaikille avoin mahdollisuus toimittaa kysymyksiä kaikille haastateltaville, joista Esa poimii kiperimpiä ja mielenkiintoisimpia esitettäväksi. Samalla voit nauttia pelievästä ja -virvoketta Paviljongin antimista sekä tietysti toivomme, että pääsemme viettämään kolmen pisteen juhlaa!

Hakan Pelaajat lasten ja junnujen tavattavissa ottelun jälkeen!

Paljon toivottuja pelaajatapaamisia on luvassa jälleen, kun Hakan pelaajat käyvät ottelun jälkeen kiittämässä kannattajia myös Kivikatsomon edustalla. Viime kausien malliin nuoremmat, sekä miksei vanhemmatkin, fanit pääsevät hakemaan ylävitosia, nimikirjoituksia tai yhteiskuvia FC Hakan joukkueelta. Pyydämme odottamaan rauhassa pelaajien saapuvan moikkaamaan pukukopissa käymisen jälkeen.

tervetuloa tehtikselle myös opiskelijat!

Opiskelijoille ja eläkeläisille on FC Hakan kotiotteluihin myös kaudella 2024 tarjolla alennuslippu 11,50€ hintaan (portilla 12€). Tämän lisäksi HJK-otteluun FC Haka kutsuu erityisesti lämpimästi tervetulleeksi HAMKin opiskelijat aina Valkeakosken kampuksesta lähtien, sekä ammattiopisto VAAOn opiskelijat. Lisätietoa saat lähiaikoina opiskelijakunnan tai sisäisen viestinnän kautta, joten kannattaa pysyä kuulolla ja napata opiskelukaverit kainaloon mukaan katsomoon!

FC Haka – HJK, Tehtaan kenttä, la 27.4. klo 15.00 (portit auki 13.30), liput Tiketistä.

Lue myös: Tervetuloa Tehtikselle -info 2024 mm. saapumisohjeineen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT