Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan Veikkausliigan kotiotteluiden lipunmyynti heinäkuussa

Veikkausliiga saadaan vihdoin käyntiin. Kaikki olemme odottaneet pelien alkua. Haka pääsee aloittamaan historiallisen kauden kotiottelulla FC Honkaa vastaan ke 1.7.2020 klo 18:30.

Koronavirusepidemiasta johtuen ottelutapahtuman yleisömäärää rajoitetaan ja käytössä on useita erityisjärjestelyjä. Kaikilta tapahtumaan osallistuvilta vaaditaan joustavuutta ja ymmärrystä tilannetta kohtaan. Tärkeintä on päästä turvallisesti pelaamaan ja huolehtia kaikkien meidän terveydestä. Viranomaisohjeiden ja turvallisuusmääräysten vuoksi otteluun on tarjolla vain ennakkolippuja.

Tapahtuma-alue on jaettu neljään toisistaan erilliseen lohkoon. Yhteensä ensimmäiseen kotipeliin voidaan ottaa n. 1500 katsojaa. Missään lohkossa ei saa olla yli 500 henkilöä. Henkilömäärään lasketaan mukaan myös myyjät, järjestyksenvalvojat ja muu henkilöstö. Lohkojen välillä ei voi liikkua missään vaiheessa tapahtuman aikana.

Lippujen varaaminen ja myynti tapahtuvat ennakkoon Ticketmaster -lippupalvelussa. Palveluun tulee kirjautua henkilökohtaisesti. Varaamaan pääsevät ensimmäisenä FC Hakan Tukirenkaan jäsenet ja sen jälkeen muut kausikortin omistajat. Tämän jälkeen jäljelle jääneet liput vapautetaan normaaliin myyntiin. VIP-lippujen ja yritysvapaalippujen käytöstä tulee erilliset ohjeet VIP-kausikorttien ja sopimuskumppanien yhteyshenkilöille. VIP-lippuja on myös myynnissä Ticketmaster -lippupalvelussa. Tukirenkaan jäsenille ja kausikortin omistajille kausikorttilipun hinta Ticketmaster -lippupalvelussa on 0€. Palvelumaksu kuitenkin on 1€/tilaus. Normaalilipun hinta on 20€/lippu, jonka lisäksi tulee samainen 1€ palvelumaksu.

LIPPUJEN MYYNTI JA VARAAMINEN 1.7. HAKA-HONKA OTTELUUN:

  • LA 27.6. klo 9 kausikorttilippuja voivat alkaa ostaa Tukirenkaan jäsenet. Linkki Ticketmaster -järjestelmään toimitetaan sähköpostitse.
  • SU 28.6. klo 9 kausikorttilippuja voivat alkaa ostaa kausikortin omistajat. Linkki Ticketmaster -järjestelmään julkaistaan www.fchaka.fi -sivulla.
  • Ma 29.6. klo 9 normaalilippuja voivat alkaa ostaa kaikki halukkaat.

Yleisömäärärajoitusten aikana ei porteilla ole lipunmyyntiä eikä myynnissä ole alennusryhmälippuja. Myöskään varatut kausikorttipaikat eivät ole voimassa. Palloliiton vapaakortit eivät ole voimassa poikkeusaikana. Normaalitilanteesta poiketen myös alle 7-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun.

Tapahtumaan saavuttaessa tarkistetaan lippu sekä kausikorttilipulla tulijoilta myös kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi ostaa yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi ostaa useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

Lippua ostaessa on syytä huomioida, että alue on jaettu lohkoihin, joiden välillä ei voi liikkua tapahtuman aikana. Lohkot on lisäksi jaettu katsomoryhmiin, jolla varmistetaan riittävä väljyys katsomoissa. 

Tapahtumaan saapuminen toteutetaan porrastetusti lohkokohtaisesti, kuten myös tapahtumasta poistuminen. Tästä tarkemmat ohjeet toimitetaan lipun mukana ja lisäksi julkaistaan www.fchaka.fi -sivulla. Kaikkien tapahtumaan saapuvien tulee tutustua ohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista sekä noudattaa niitä ja tapahtumahenkilöstön ohjeistuksia. Leikkialue on vain lohko 1:n katsojien käytössä.

Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä kaikissa palvelupisteissä sekä sisäänkäynneillä. Lisäksi kioskeissa myydään kasvosuojaimia ja käsidesiä. Tärkeintä on jokaisen muistaa huolehtia käsihygieniasta, turvaväleistä ja yskimistekniikasta. Sairaana ei ottelutapahtumaan saa missään tapauksessa tulla.

Lämpimästi tervetuloa Tehtikselle. Veikkausliiga – täältä tulee Haka!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT