Pelaajien kummiyritykset

Tukirengas

Tukirengas on joukko jalkapallosta ja FC Hakasta innostuneita ihmisiä elämän eri alueilta. Joukossamme on osaajia monelta alalta ja asiantuntemusta muustakin kuin jalkapallosta, jossa kaikki olemme tietysti mestareita! Pitämällä yhdessä hauskaa, pyrimme tukemaan FC Hakaa myös taloudellisesti.

Jäsenmaksu on 229,- euroa (kausi 2020), johon sisältyy FC Hakan kausikortti, halutessasi vakioistumapaikka katsomossa, pääsy Tukirenkaan kokoontumistilaan Tehtaan kentällä (Juusonpääty) sekä kutsut Tukirenkaan tilaisuuksiin. Juusonpääty aukeaa tuntia ennen kotiottelun alkua. Siellä on mahdollisuus veikata ottelun lopputulosta ja tarjolla on edulliseen hintaan virvokkeita. Kahvia, teetä ja alkoholittomia juomia sekä pientä syötävää on tarjolla maksutta. Jokaisessa kotiottelussa arvomme veikkaajien kesken mukavia yllätyspalkintoja. Juusonpäädyssä saamme usein kuulla joukkueen viimeisimpiä kuulumisia pelaaja/valmentajahaastattelujen myötä. Kauden parhaat veikkaajat palkitaan päättäjäisissä laadukkain palkinnoin.

Hakan sarjapelipisteistä keräämme Tukirenkaassa pinnarahaa, joka laskutetaan kahdessa erässä.

Tukirengas järjestää yksin tai yhdessä Hakapeliitojen kanssa fanimatkoja vierasotteluihin. Kauden Kauden avajaiset ja päättäjäiset monipuolisine ohjelmineen kuuluvat myös Tukirenkaan vuoden kohokohtiin.

Mikäli haluat liittyä mukavaan joukkoomme, ota yhteyttä Hakan toimistoon. Soita 040 4841934 tai lähetä sähköpostia toimisto@fchaka.fi. Tuo mukaan Haka-perheeseen perheenjäsenesi, ystäväsi, yrityskumppanisi jne.


Tule mukaan siivittämään Haka menestykseen. Äänekkään värikästä kautta kaikille!

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.