Pelaajien kummiyritykset

Tukirengas

Tukirengas on joukko jalkapallosta ja FC Hakasta innostuneita ihmisiä elämän eri alueilta. Joukossamme on osaajia monelta alalta ja asiantuntemusta muustakin kuin jalkapallosta, jossa kaikki olemme tietysti mestareita! Pitämällä yhdessä hauskaa, pyrimme tukemaan FC Hakaa myös taloudellisesti.

Jäsenmaksu on 300,- euroa (vuonna 2019 200,- euroa juhlavuoden kunniaksi), johon sisältyy FC Hakan kausikortti, halutessasi vakioistumapaikka katsomossa, pääsy Tukirenkaan kokoontumistilaan Tehtaan kentällä (Juusonpääty) sekä kutsut Tukirenkaan tilaisuuksiin. Juusonpääty aukeaa tuntia ennen kotiottelun alkua. Siellä on mahdollisuus veikata ottelun lopputulosta ja tarjolla on edulliseen hintaan virvokkeita, kahvia ja pientä syötävää. Kauden parhaat veikkaajat palkitaan aina päättäjäisissä. Halutessasi voit veikata useampaakin eri tulosta.

Hakan sarjapelipisteistä keräämme Tukirenkaassa pinnarahaa, joka laskutetaan kahdessa erässä.

Kauden avajaiset ja päättäjäiset monipuolisine ohjelmineen kuuluvat myös Tukirenkaan vuoden kohokohtiin.

Mikäli haluat liittyä mukavaan joukkoomme, ota yhteyttä Hakan toimistoon. Soita 040 4841934 tai lähetä sähköpostia toimisto@fchaka.fi. Tuo mukaan Haka-perheeseen perheenjäsenesi, ystäväsi, yrityskumppanisi jne.


Tule mukaan siivittämään Haka menestykseen. Äänekkään värikästä kautta kaikille!