Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka saa perjantaina vastaansa kahden pisteen päässä niskaan hengittävän IFK Mariehamnin

FC Haka kohtaa perjantai -illassa kotikentällään IFK Mariehamnin. Ottelu Tehtaan kentällä pyörähtää käyntiin kello 18.00.

Ahvenanmaalaiset ovat aloittaneet sarjan varsin pirteästi, sillä he ovat tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemänsinä vain kaksi pistettä Hakaa perässä. Viiden viimeisimmän ottelun kuntopuntarissa joukkueet ovat niin ikään peräkkäin, Haka neljäntenä kolmella voitolla ja IFK viidentenä kahdella voitolla ja kahdella tasapelillä.

Merkille pantavaa joukkueiden välisissä kohtaamisissa on, että molemmat ovat viime vuosina olleet vahvoja kotonaan. Kuudesta viimeisimmästä ottelusta viisi on päättynyt kotivoittoon ja kerran pisteet tasattiin.

Tällä kaudella IFK Mariehamn on tehnyt ja päästänyt kaikkiaan 13 maalia, eli verkko on soinut molemmissa päissä keskimäärin noin puolitoista kertaa per ottelu. Maalintekovastuuta joukkueessa ovat kantaneet Adam Larsson neljällä maalillaan sekä Sebastian Dahlström ja Muhamed Olawale molemmat kolmella osumalla.

Kotijoukkueen maalipörssin ykkönen on Veikkausliigan toukokuun joukkueeseen valittu Maissa Fall viidellä osumallaan.

Valkopaidat joutuvat lähtemään tähänkin otteluun ilman maalivahti Liam Hughesia sekä lisäksi poissa loukkaantumisista johtuen ovat Rodrigo Macedo ja Imani Lanquedoc.

Päävalmentaja Andy Smith on poissaoloista huolimatta luottavainen joukkueensa iskukykyyn.

– Ollaan valmistauduttu huolella tämä viikko ja meillä on nyt hyvä mahdollisuus esittää parastamme.

– Vastustajalla on hyviä tuloksia alla ja heiltä löytyy myös laatua, joten varmasti tiukka ottelu on luvassa, Smith näkee.

– Meidän pitää vain keskittyä täydet 90 minuuttia omaan peliimme ja jos onnistumme siinä, olen varma että saamme hyvän tuloksen!

Perjantain otteluisäntä Pihlajalinnalla on omalla pisteellään muun muassa onnenpyörä – lue lisää tästä ja muusta ohjelmasta otteluinfosta.

Osta liput täältä
Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi Tehtaan kentälle koko kauden 2024!

IFK Mariehamnin ennakko (ruotsiksi).

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT