Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Perjantaina Tehtiksellä tasaisten taisto!

Toukokuussa vahvoja esityksiä kuten yhtälailla vaikeita hetkiä kokenut Haka kääntää kuukausikalenterissa sivua. Jo ensi perjantaina on mahdollisuus antaa kesäkuun ensimmäinen myrskyvaroitus, kun Tehtaan kentälle vieraaksi saapuu IFK Mariehamn.

Perjantain vastustaja IFK Mariehamnia ja Hakaa erottaa sarjataulukossa vain yhden tappion ero. Hakan 4 voittoa, 2 tasapeliä ja 2 tappiota on asteen puhtaampi tilastorivi, kuin IFK Mariehamnin 3 voittoa, 3 tasapeliä ja 3 tappiota. Viime kierroksella SJK:n yllättänyt IFK Mariehamn löytyy myös kuntopuntarista ylhäältä, heti Hakan perästä 5.sijalta. Selvää on jo siis tilastoidenkin pohjalta, että ottelu on täynnä tiukkoja taisteluita.

Vieraiden joukkueesta löytyy myös Tehtiksen yleisölle tuttu kasvo, Hakaa vielä viime kaudellakin edustanut Eero-Matti Auvinen! Lämpimästi tervetuloa Tehtikselle ”Ege”!

FC Haka – IFK Mariehamn pe 7.6. klo 18.00. Osta liput täältä! Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi Tehtaan kentälle koko Veikkausliigakauden 2024!

Otteluisäntänä Pihlajalinna

OTTELUISÄNTÄ PIHLAJALINNA TUO MUKANAAN RUNSAASTI OHJELMAA!

Otteluisäntä Pihlajalinnan tapahtumapisteellä on tarjontaa sekä lapsille että aikuisille! Piste löytyy Kiinteistömaailma-portin ja Puukatsomon läheisyydestä.

Pihlajalinnan tapahtumapisteeltä löytyy Onnenpyörä, josta voit voittaa upeita palkintoja! FC Hakan ja Pihlajalinnan tuotteita sisältäviä palkintoja on jaossa myös puoliaikakilpailussa, jossa mitataan potkaisuvoimaa. Koko perheen kisailuja on myös Pihlajalinnan Sporttimestarin järjestämänä temppuradalla tapahtumapisteellä.

Lapsia Tehtiksellä viihdyttää myös Kettu-maskotti, joka on koko perheen tavattavissa. Kettu-maskotti tulee antamaan myös ottelun avauspotkun, joten saavuthan katsomaan miten Ketun käy!

VIikonloppuna Junioreiden 90-vuotisjuhlaturnaus!

FC Hakan ja IFK Mariehamnin välinen ottelu toimii etkoina jälleen suurelle 90.juhlavuoden tapahtumalle, kun FC Haka Junioreiden ”Haka 90 vuotta” -juhlaturnaus järjestetään lauantaista 8.6. sunnuntaihin 9.6. Juhlaturnaus kokoaa Valkeakoskelle peräti 100 junioripoikajoukkuetta. Ottelut pelataan Tehtaan kentän ja Saharan tekonurmilla sekä Roukon, Apian ja Lotilan nurmikentillä. Ensimmäiset pelit alkavat la noin klo 9 ja viimeiset su noin klo 16.

FC Haka ja FC Haka Juniorit yhteistyössä ovat tarjonneet turnaukseen osallistuville joukkueille vapaan pääsyn otteluun. Lämpimästi tervetuloa otteluun kaikille joukkueille!

MUISTA MYÖS JÄLKIPELIT – vapaa pääsy kaikille!

Tehtis ja Ravintola Paviljonki – paras paikka startata viikonloppu!

Hyvässä tunnelmassa voi nauttia Paviljongin antimista sekä mielenkiintoisista haastatteluista. Jälkipeleillä haastateltavana päävalmentaja Andy Smith sekä FC Hakan pelaajia! Ja ottelun jälkeen Paviljonkihan on avoinna myös heille, keiltä peli jää harmittavasti välistä, mutta ennättävät vielä nauttimaan jälkipelien tunnelmasta. Jälkipeleille on vapaa pääsy siis kaikille!

FC Haka – IFK Mariehamn, Tehtaan kenttä, pe 7.6. klo 18.00 (portit auki 16.30), liput Tiketistä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT