Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kohtaa FC Interin Turussa keskiviikkona

FC Hakan toiseksi viimeinen harjoitusottelu, ennen reilun parin viikon päässä siintävää Veikkausliigan alkua, pelataan keskiviikkona kello 14.00 Turun Veritas stadionilla, missä vastassa on FC Inter.

Edellisen ottelunsa hallissa pelannut Haka pääsee jälleen pelaamaan täysimittaisella ulkokentällä, mikä palvelee erinomaisesti kauteen valmistautumista. Päävalmentaja Andy Smith on tästä luonnollisesti mielissään, mutta taktiikkakirjassa ei ole silti luvassa mitään aiemmasta poikkeavaa.

– Kehitämme edelleen pelimme kaikkia osa-alueita. Haluamme koko ajan mennä eteenpäin siinä mitä teemme ja näin on myös huomenna.

– Oli kyseessä sitten harjoitukset tai peli, niin annamme aina kaikkemme ja pyrimme parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.

FC Inter valmistautuu kauteen uuden valmennuksen alaisuudessa, kun FC Hongan monivuotinen luotsi Vesa Vasara siirtyi Espoosta Turkuun tälle kaudelle.

– Keskiviikkona on vastassa vahva joukkue, mikä on uudistunut viime kaudesta. Keskitymme kuitenkin omaan peliimme, kuten aina, Smith toteaa.

FC Hakan kokoonpanossa on pientä elämistä sitten viime ottelun, sillä Juho Kilo ja Nikolas Talo ovat U21 -maajoukkueen mukana. Lisäksi Marko Bacani ja Haymenn Bah-Traore jättävät ottelun väliin lievien vammojen johdosta varotoimenpiteenä.

FC Inter – FC Haka ke 20.3.2024 kello 14.00 Veritas Stadion, Turku.
Otteluun on vapaa pääsy – FC Interin otteluinfo TÄÄLTÄ.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT