FC Inter niukasti parempi Veritas Stadionilla

FC Haka pelasi talvikauden toiseksi viimeisen harjoitusottelunsa keskiviikkona Turussa, missä se kohtasi Liigacupin finaaliin valmistautuvan FC Interin. Ottelu Veritas Stadionilla päättyi kotijoukkueen 1-0 -voittoon.

Vähämaalinen lopputulos ei tullut yllätyksenä, sillä Inter on pitänyt oman maalinsa puhtaana myös edellisissä kahdessa ottelussaan Ilvestä vastaan.

Ottelun ainoa maali syntyi ottelun 23. minuutilla, kun keskityspallo boksiin jatkettiin Joonas Kekaraiselle, jonka laukaus kimposi palloa blokkaamaan tullee Ryan Mahutan kautta maaliin ohi Anton Lepolan.

FC Hakan päävalmentaja Andy Smith oli pääosin tyytyväinen, etenkin toisen jakson esitykseen joukkueeltaan.

– Inter oli erittäin hyvä mittari meille tähän väliin. Otamme tästä ottelusta positiiviset asiat mukaamme ja jatkamme niiden työstämistä.

– Ensimmäiselläkin jaksolla oli paljon hyvää, mutta toisella jaksolla pelimme oli huomattavasti parempaa.

FC Haka kohtaa vielä ennen Veikkausliigan alkua Seinäjoen Jalkapallokerhon. Ottelun Seinäjoen OmaSp Stadionilla pelataan lauantaina 30.3. kello 14.45 alkaen.

FC Interin raportti ja valmentaja Riku Paularinteen haastattelu TÄÄLLÄ.

FC Inter – FC Haka 1-0(1-0)