Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka ja Tiketti aloittavat yhteistyön – kausikortit 2023 nyt saatavilla!

FC Haka ja Tiketti Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen ja FC Hakan kotiotteluiden lippujen sekä kausikorttien myynti tapahtuu jatkossa Tiketin kautta.

FC Hakan tavoitteena on kehittää ottelutapahtumia ja niiden palveluja jatkuvasti. Lipunmyynti on keskeinen osa toimivia palveluita ja houkuttelevaa ottelutapahtumaa.

Huomattavaa on, että jatkossa FC Hakan kotiotteluiden lippujen ennakkomyynnissä tulee olemaan numeroidut istumapaikat.

– Haluamme kehittää edelleen kausikortti- ja lipunmyyntikokonaisuutta kannattajillemme, ja siitä syystä aloitamme yhteistyön Tiketin kanssa. Olemme saaneet Tiketistä todella hyvän ja ammattimaisen kuvan, ja odotamme innolla yhteistyötä heidän kanssaan, kommentoi toimitusjohtaja Olli Huttunen.

Lippujen saanti on jatkossa entistä helpompaa – Tiketin verkkokauppa palvelee 24/7, ja varattuja lippuja voi käydä lunastamassa kaikilta R-kioskeilta. Myös Tiketin lipunmyyntipisteet palvelevat kautta maan. Valkeakoskella sinua palvelee ostoskeskus Koskikaran ja Salomaantien R-kioskit. Lippujen maksutapavaihtoehtoja on perinteisten vaihtoehtojen lisäksi tarjolla laajasti myös kulttuurietujen parissa sekä esimerkiksi lahjakortin muodossa.

varattujen kausikorttien maksaminen

FC Hakan kausikorttihaaste 2023 saavutti huikeat yli 2000 kappaletta varauksia lokakuussa, jolloin päätettiin haasteen toteutumisesta ja kausikorttien myymisestä 69€ hintaan jouluun asti.

Kausikorttihaasteessa varauksen tehneet saavat lähipäivinä sähköpostiinsa Tiketiltä ohjeet kausikortin maksamiseen ja tarjolla olevien lisäpalveluiden hankkimiseen. Kausikortti toimitetaan ensisijaisesti mobiiliversiona. Lisäpalveluina voi valita muovisen kortin kotiin toimitettuna tai varata tietyn paikan haluamastaan katsomosta.

Kausikortin toimitusvaihtoehdoista ja paikkavarauksista infotaan lisää maksulinkin toimittamisen yhteydessä.

OSTA kausikortti nyt 69€/kpl hintaan aina 24.12. asti!

Jos et ole tehnyt varausta kausikorttihaasteessa, niin ei hätää! Edelleen on oiva mahdollisuus napata kausikortti todella edullisesti 69€/kpl (+toimituskulu) hintaan aina jouluun saakka. Hakan menestyksekäs kausi Veikkausliigassa toi paikan ensi kauden europeleihin, joihin kausikortin omistaja saa -20% alennuksen europelien kotiottelulipuista.

FC Hakan kausikortti on myös erinomainen joululahjaidea – hanki se osoitteesta tiketti.fi/fchaka!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT