Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka aloitti valmistautumisen uuteen kauteen

FC Haka aloitti valmistautumisen uuteen kauteen itsenäisyyspäivän aamuna, kun joukkue kokoontui yhteen ensimmäisiin treeneihin Flinkenberg Areenalla, eli tutummin Valkeakosken Palloiluhallissa.

– Vähän otettiin tuntumaa ja hyvältä tuntui. Pallo oli edelleen pyöreä, Hakan viime kauden kapteeni Niklas Friberg jakoi tunnelmia treenien jälkeen.

– Noin puolitoista tuntia treenattiin ja hyvältä tuntui. Oli sellainen todella hyvä paluu arkeen treeni, missä kaikilla oli hymy huulilla.

Koskilaisten tilanne verrattuna aiempiin kausiin on erinomainen, sillä sopimuspelaajia löytyy jo 17 kappaletta. Tänään poissa olivat kuitenkin niin sanotut pitkämatkalaiset, eli Stavros Zarokostas, Logan Rogerson, Oliver Whyte ja Anthony Herbert.

Käytännössä koko viime kauden sivussa ollut Vigori Gbe oli jo mukana, mutta palailee varovaisesti mukaan joukkueharjoituksiin. Friberg näkee joukkueen tilanteen tällä hetkellä erinomaiseksi.

– Meillä on loistava tilanne, sillä runko pysyi hyvin kasassa. Suurin osa tietää miten joukkue toimii ja millaisia treenejä on.

– Siihen on hyvä rakentaa talven aikana puuttuvia palasia.

Haka treenaa joulukuussa kaksi viikkoa, yhteensä noin kymmenen tapahtuman verran. Perjantaina 16.12. on edessä harjoitusottelu FC Lahtea vastaan, mikä pelataan Lahden Mukkulan Palloiluhallissa.

Joukkue jää tiistaina 20. päivä joululomalle ja treenien jatkuessa tammikuussa, ovat mukana myös edellä mainitut, vielä kotimaissaan lomailevat pelaajat.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT