Elä uudestaan kauden unohtumattomat hetket – Hakan parhaat ’22

Hakan parhaat ’22 -sarjassa palataan kauden 2022 otteluiden huippuhetkiin, jotka sinulle tarjoaa Ruutu!

Ensimmäisenä palataan kauden avaukseen – kotiotteluun Valkeakoskella Ilvestä vastaan. Veikkausliigakauden avaus ja ensimmäinen Pirkanmaan derby oli varsinainen herkkupala. Päävalmentaja Teemu Tainio ennakoikin, että derby ei tulisi jättämään kylmäksi, vaikka luntakin oli vielä maassa kauden alkaessa.

Maaleja nähtiin ensimmäisellä puoliajalla yhteensä kolme.

Hakan Veikkausliigakauden maalitilin avasi Stavros Zarokostas 32.minuutilla Lee Erwinin vedon kimpoessa maata pitkin toisella puolella odottaneelle Zarokostasille. Hieno sijoitus toi Hakalle 1-0 johdon, josta kauden 2022 Veikkausliigan maalikuningas Erwin pääsi pian jatkamaan. 40.minuutin kohdalla miehen tarkka osuma on hieno osa 20 upean maalin sikermää. Ilveksen Ollilan 43. minuutin kavennus ei tuonut vierasjoukkueelle lisäpuhtia, joten ottelu päättyi koskilaisten voittoon.

Ottelun lopputulos 2–1 antoi positiivisen alun kaudelle, ja tietysti makoisan Pirkanmaan herruuden.

Alta näet Zarokostasin osuman ja muihin ottelun huippuhetkiin voit palata Ruudussa.