Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikorttikampanjassa varattiin yli 2000 kausikorttia – haaste toteutuu!

FC Hakan kausikorttikampanja oli jälleen iso menestys. Kampanja-aikana varattiin yli 2000 kausikorttia ja seura on päättänyt haasteen toteutumisesta. Lisäksi kausikorttien myymistä 69 euron hinnalla on päätetty jatkaa aina jouluun saakka. Kausikortilla saa myös -20% alennuksen FC Hakan 2023 Europelien kotiottelulippuihin.

– Olemme valtavan tyytyväisiä ja iloisia siitä, kuinka kausikortit jälleen ovat kiinnostaneet ihmisiä. Haluamme toteutuneen Europaikan ja menestyksekkään kauden kunniaksi tarjota kausikortin ostomahdollisuuden kaikille edelleen 69 euron hintaan, kertoo FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– Kortin voi nyt hankkia isänpäivä- tai joululahjaksi, kun haastehinta varmasti toteutuu. Lisäksi yritykset voivat edelleen hankkia kortteja henkilöstölleen tai lahjoittaa niitä hyväntekeväisyyskäyttöön, hän jatkaa.

– Isot ja nöyrät kiitoksemme kausikortin kautta seuraa tukeville ja kannattaville.

Nyt varattujen kausikorttien maksamisesta ja toimitusaikatauluista kerromme ensi viikon jälkeen. Varauksia voi edelleen tehdä samalla kampanja-ajan varauslomakkeella. Kausikortilla tulee saamaan -20% alennuksen FC Hakan ensi kesän Europelien kotiotteluiden normaaleista pääsylipuista. Europelien lippukäytännöistä tiedotetaan keväällä 2023. FC Hakan kotiotteluiden katsojamääräkeskiarvo kasvoi 2022 yli 50% ollen n. 1850 katsojaa per ottelu. Se kestää vertailun muihin Veikkausliigajoukkueisiin ja on isompi katsojamäärä kuin mm. Tampereen Ilveksellä. FC Haka suunnittelee jo hyvää vauhtia ottelutapahtumien kehittämistä mm. ravintola- ja kioskipalveluiden osalta sekä monesta muustakin näkökulmasta. Tapahtumista tullaan myös lähiviikkoina järjestämään asiakastyytyväisyyskysely. FC Hakan tavoite on jälleen kaudella 2023 olla askeleen parempi niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Seura kiittää kaikkia kannattajia ja yhteistyökumppaneita upeasta kaudesta 2022!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT