Haka tyhjin käsin takaisin Kauniaisista

Haka kärsi lauantaina kauden toisen tappionsa, kun GrIFK oli Kauniaisissa vahvempi lukemin 2-1 (1-0).

Kevään harjoituspelissä Haka pyöritti GrIFK:ta 3-0, mutta nyt tuo peli ei painanut vaakakupissa enää lainkaan.

Haka oli ongelmissa ”Granin” suoraviivaisen pelityylin kanssa. Maalipaikkoja vieraillakin kyllä oli, mutta viimeistely oli pitkään tehotonta.

Petter Meyer vei isännät johtoon 26. minuutilla komealla volleylla. Hakastakin tuttu Claudio Matrone iski Granin toisen osuman maalin edestä 53. minuutin pelin jälkeen.

– Liian helpolla päästimme Granin tekemään maalit, Hakan päävalmentaja Kari Martonen harmitteli.

MacPherlin Dudu teki kavennuksen minuutti ennen täyttä aikaa, kun pallo jäi pyörimään Granin maalin eteen. Se oli koskilaisille laiha lohtu.

– Me olimme etenkin ensimmäisellä puoliajalla vaikeuksissa Granin hyökkääjien kanssa. Mutta kyllä niitä maalipaikkoja oli meillä aivan riittävästi ratkaisemaan tämä ottelu eduksemme, Martonen pohti.

Jo viisi ottelua peräkkäin ilman täyttä pistepottia pelanneen Hakan kamppailut Ykkösessä jatkuvat viikon päästä sunnuntaina 5.6. Tehtaan kentällä. Tuolloin vastaan tulee kautensa mainiosti aloittanut JJK.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen (var.), Henri Malundama, Eero-Matti Auvinen, Mikko-Petteri Latosaari, Juho Saarinen, Cheyne Fowler (57. Niilo Mäenpää), Chris James (var.), Emenike Mbachu, Jesse Ahonen (55. Topi Järvi), Joni Mäkelä (69. Aapo Mäenpää), MacPherlin Dudu.