Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan Euro -kotiottelun lipunmyynti alkaa perjantaina

FC Haka kohtaa Konferenssiliigan ensimmäisellä karsintakierroksella pohjoisirlantilaisen Crusaders FC:n kotonaan torstaina 13.7. kello 19.00 alkaen.

Euro -pelit tuovat Tehtaan kentälle runsaasti uusia järjestelyitä. Järjestelyissä on täytynyt huomioida mm. UEFAn asettamia turvallisuussääntöjä, jotka asettavat raameja usealle järjestelylle. 

LIPUNMYYNTI- JA HINNAT

Lipunmyynti alkaa perjantaina 30.6. klo 12.00 Tiketin sivuilla www.tiketti.fi/fchaka.
Liput ovat myynnissä ennakkoon 13.7. klo 14.00 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää. Ottelupäivänä mahdollisia hajapaikkoja on myynnissä vielä portilla. 

Lippuja voi myös vapautua lisää myyntiin ennen ottelupäivää. 

Merkittävä muutos on, että Euro -peleissä jokaisella katsojalla tulee olla numeroitu istumapaikka.

FC Hakan kausikorttilaiset 2023 ovat oikeutettuja -20 % alennukseen lipunhinnasta. Kausikorttilipun alennuksen hyödyntämiseen vaaditaan kausikorttinumero, joka tulee syöttää lippua valitessa. 

Lippujen hinnat

Normaali lippu 25 € + palvelumaksu

Normaali lippu kausikorttilaisille 20 € + palvelumaksu 

Alennuslippu (koululaiset, opiskelijat, eläkeläiset) 12,5 € + palvelumaksu 

Alennuslippu kausikorttilaisille (koululaiset, opiskelijat, eläkeläiset) 10 € + palvelumaksu 

Alle 7-vuotiaat 0,50 € + palvelumaksu  

ISTUMAPAIKAT

Europeleissä jokaisella katsojalla tulee olla numeroitu istumapaikka. Näin ollen kaikki otteluiden liput myydään numeroituina.
Muistutuksena: Pysyvät istumapaikkavaraukset koskevat vain Veikkausliigaotteluita, eli pysyviä istumapaikkavarauksia ei ole käytössä euro-otteluissa. 

Numeroitujen istumapaikkojen ja turvallisuusjärjestelyiden myötä päädyn lasten leikkipaikka ei ole käytössä europeleissä. 

Katsomojärjestelyt muuttuvat allaolevan kuvan mukaisesti.

Uutta

Puukatsomon A-katsomolohko ja Kukko-teltta ovat varattu ainoastaan vieraskannattajaryhmälle. Vieraskannattajaryhmä eriytetään stadionille saapumisesta alkaen omaan katsomolohkoon ja heille järjestetään oma sisäänpääsy. Järjestyksenvalvontaa lisätään katsomolohkon reunamille. 

Puukatsomon D-katsomolohko toimii VIP-katsomolohkona (lue alempaa: VIP-palvelut)

Puukatsomon F-katsomolohkoon on myynnissä anniskelukatsomopaikkoja

Kivikatsomon L-katsomolohkossa VIP-paikkoja (lue alempaa: VIP-palvelut)

VIP-PALVELUT

Europelit tuovat myös täysin uudet VIP-palvelut jokaiselle mustavalkoiselle sydämelle sekä Tehtaan kentän kävijälle. Valittavissa on erihintaiset ja -sisältöiset Musta- ja Valko-VIP-palvelut. Musta-VIP sijaitsee Puukatsomossa totutusti VIP-tiloissa ja täysin uusi Valko-VIP Kivikatsomossa ja Ravintola Paviljongissa.

  1. Musta-VIP
  • 99€ / lippu + palvelumaksu
  • Sisältäen Tehtaan kentän Puukatsomon parhaat paikat D-katsomolohkosta, buffet-ruokailun, suljetussa tilaisuudessa uusituissa VIP-tiloissa, 3 ruokajuomaa sekä puoliaikakahvit
  1. Valko-VIP 
  • 59€ / lippu + palvelumaksu
  • Sisältäen Tehtaan kentän Kivikatsomon parhaat paikat L-katsomolohkosta, salaattilounaan, ruokailu  1 h suljetussa tilaisuudessa Paviljongissa, 1 ruokajuoma 

Kummalla tahansa VIP-lipulla stadionille pääsee aiemmin klo 17.00 alkaen. Yleinen sisäänpääsy alkaa klo 18.00. Ravintola Paviljonki avautuu kaikille porttien avattua klo 18.00. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin järjestelyiden suhteen ja tiedotamme kaikesta heti ensimmäisenä nettisivuillamme.

Vieraskannattajamatka on selvityksessä ja siitä tiedotetaan keskiviikkona 28.6.2023.

CRUSADERS FC

Konferenssiliigan ensimmäisen karsintakierroksen vastustaja Crusaders FC on kotoisin Pohjois-Irlannin pääkaupunki Belfastin pohjoisosasta ja on kannattajien omistama, sekä johtama seura.

Crusaders on perustettu vuonna 1989 ja on pelannut Pohjois-Irlannin pääsarjassa vuodesta 1949 poislukien kausi 2005-2006. Joukkueen kotistadion on Seaview Stadium, missä on 4G keinonurmi ja sinne mahtuu 3383 katsojaa. Hakan vieraslippukiintiö tulee olemaan vähintään 5% kapasiteetista.

Crusaders on voittanut maansa mestaruuden seitsemän kertaa, viimeksi 2017-2018 ja Cup -mestaruuden kuudesti. Viimeisin Cup -mestaruus on viime kaudelta, mikä toi seuralle pääsyn Konferenssiliigan karsintoihin.

Joukkue pelaa pystyraitaisella punamustalla tai kokomustalla pelipaidalla ja managerina toimii Stephen Baxter. Joukkueen kotisivut löytyvät https://crusadersfootballclub.com.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT